Liječnici otkrivaju drugu stranu medalje profesionalnog sporta pomažući mladom boksaču, spremnom na sve za pobjedu u ringu, nesvjesno dovodeći u opasnost čak i vlastitu obitelj.

13.-14.ep - 29. prosinca
Liječnici otkrivaju drugu stranu medalje profesionalnog sporta pomažući mladom boksaču, spremnom na sve za pobjedu u ringu, nesvjesno dovodeći u opasnost čak i vlastitu obitelj. Tin ne uspijeva sakriti ovisnost od neželjenih pogleda, a Matić (Alen Liverić) proživljava osobnu i profesionalnu krizu. Robert teško izdržava neobičnu kaznu, dok Ivona (Jelena Perčin) otkriva kako je za Matića veže puno više od prolazne avanture.
Matić (Alen Liverić) i njegova obitelj završavaju na hitnoj kao pacijenti nakon burne obiteljske svađe. Ivona (Jelena Perčin) mora birati hoće li spasiti Anitu (Vesna tominac) i time Matiću otkriti trudnoću. Tin se ne može suočiti s vlastitom ovisnošću zbog koje nastrada Matićev sin, a i Vesnina karijera. Matić daje sve od sebe kako bi sačuvao razorenu obitelj, a Martina (Tena Gjalski) dobiva priliku iskupiti se zbog grešaka iz prošlosti od koje pokušava pobjeći.

15.-16.ep - 30. prosinca
Matić (Alen Liverić) i Anita pokreću istragu koja otkriva neprofesionalnost i nepotizam u cijeloj bolnici. Pomažući pacijentici koja je u vezi s puno mlađim ljubavnikom, Sara (Sandra Lončarić) preispituje mogućnost veze s Robertom (Ozren Opačić). Vesna forsira Tina da sam prizna svoju pogrešku i počne borbu s ovisnošću. Jasna (Lucija Šerbedžija) ne uspijeva sakriti osjećaje prema Šimiću, dok Matić pokušava otkriti zašto Ivona (Jelena Perčin) taji potencijalnog oca djeteta. Martina (Tena Gajski) razotkriva šokantne laži svog brata i odlučuje ga zaštititi, čime dovodi u opasnost sve svoje kolege i pacijente. Zbog opasnosti i panike koja zavlada na prijemu, liječnici otkrivaju svoje snage i slabosti. Matić (Alen Liverić) se žrtvuje zbog Ivone (Jelena Perčin), koja mu priznaje tko bi mogao biti otac djeteta. Robert (Ozren Opačić) ostaje u hitnoj unatoč otkazu i opasnosti, dokazujući Sari (Sandra Lončarić) koliko mu je stalo do nje. Tin u tajnosti proživljava apstinencijsku krizu koja ga zbližava s Vesnom (Petra Dugandžić).

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju