Gledatelji imaju priliku ponovno vidjeti omiljenu liječničku ekipu koju je okupila 'Hitna 94'.

6.-7.ep - 22. prosinca
Na hitnu dolazi žena sa simptomima koji liječnike navode na pogrešnu dijagnozu. Specijalizanti griješe, čime život pacijentice dovode u opasnost. Igrajući se detektiva Matić (Alen Liverić) će morati poduzeti drastične mjere. Optužujući Šimića za uzimanje mita, Jasna (Lucija Šerbedžija) će i sama biti uhvaćena kako krši pravila. Martinino (Tena Gajski) i Ivonino (Jelena Perčin) prijateljstvo će biti stavljeno na kušnju. Odgovoran posao, životi nepoznatih i poznatih ljudi i ovog puta su u rukama liječnika i sestara hitne pomoći, brze procjene i odluke njihova su svakodnevnica, koja ostavlja duboke psihičke i fizičke tragove.
Mlada bogatašica skrivi automobilsku nesreću koja dovodi živote sudionika u opasnost, otkrivajući tajne koje mogu uništiti brak i dugogodišnje prijateljstvo utemeljeno na povjerenju. Vesna (Petra Dugandžić) pokušava promijeniti Tina koji dolazi u sukob s Matićem (Alen Liverić). Anita (Vesna Tominac) shvaća koliko je toga propustila u svom braku, dok se Ivona (Jelena Perčin) zabavljala s njezinim mužem preispitujući što je bolje: biti žena ili ljubavnica. Bojan (Ante Krstulović) se sprema otići iz hitne na specijalizaciju u Ameriku, ali pritom nailazi na probleme i postaje svjestan što sve gubi svojim odlaskom.

8.-10. ep - 23. prosinca
Specijalizanti se muče postaviti dijagnozu pacijentu Goranu koji se iznenada srušio na kolodvoru. Otkrivajući nove simptome saznaju i za neobično zanimanje kojim se Goran bavi. Anita (Vesna Tominac) pomaže sinu Hrvoju i njegovoj djevojci riješiti zdravstveni problem, čiji je uzrok neodgovorno ponašanje u seksualnim odnosima. U konfliktu s Ivonom (Jelena Perčin), Bojan (Ante Krstulović) se napokon zauzima za sebe. Vesna mora odlučiti hoće li prihvatiti Tina onakvog kakav je.
Liječnici pomažu teško oboljelom mladiću čija je obitelj spremna učiniti sve kako bi mu produžili život. Matić (Alen Liverić) nailazi na otpor kolega organizirajući rad hitne uz nove mjere štednje, koje ni sam ne odobrava. Sara preispituje vlastitu profesiju, a specijalizanti shvaćaju kako ne mogu uvijek računati na međusobnu potporu.
Nakon što cijela hitna sazna za njezinu trudnoću i ljubavnu vezu sa Šimićem, Jasna (Lucija Šerbedžija) se izlaže opasnosti štiteći djevojčicu čiji život ovisi o pomirenju razvedenih roditelja i izboru između vjere i moderne medicine. Martina koristi sve metode kako bi se vratila u milost kolega. Sara provodi svoj rođendan na poslu, shvaćajući koliko je toga propustila.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju