Neobičnim spletom okolnosti Željkica (Csilla Barath Bastaić) potpuno promijeni osobnost i postane neizmjerno pametna.

24.ep., 28. travanj

Neobičnim spletom okolnosti Željkica (Csilla Barath Bastaić) potpuno promijeni osobnost i postane neizmjerno pametna. Mršić (Zlatan Zuhrić) zahtijeva da se napravi emisija o žensko-muškim odnosima, a Poklepović (Ljubomir Kerekeš) kao najbolji primjer loših odnosa izabire Martinu (Daria Knez) i Emila (Luka Dragić). Ostaje neizvjesno hoće li se Željka napokon pojaviti pred kamerama.

25.ep., 29. travanj

Mršić (Zlatan Zuhrić) zaključuje da na televiziji ima premalo reklama, pa navodi sve svoje djelatnike da smisle i snime reklame. Željka (Csilla Barath Bastaić) će postati glavna akterica reklama za kaugume koje su osmislili Mršić i Poklepović (Ljubomir Kerekeš). Htjeli to ili ne, svi su djelatnici televizije uključeni u taj novi Mršićev projekt.

26.ep., 30. travanj

Poklepović (Ljubomir Kerekeš) i Lovro (Draško Zidar), deprimirani oko svog izgleda i godišta, uvjeravaju samouvjerenog Mršića (Zlatan Zuhrić) da ga ni jedna žena ne bi pogledala da nije vlasnik televizije. Dok djevojke u šminki komentiraju zgodne glumce, Mršić i Lovro smišljaju test kojim će provjeriti svoju privlačnost. Poklepovića koji je u najdubljoj depresiji nenadan posjet na posve neočekivan način vrati u život.

27.ep., 1. svibanj

Na Televiziji Bumerang pojavit će se neodoljiva mlada djevojka koja će trenutačno privući Emilovu (Luka Dragić) pozornost. Među njima se vrlo brzo i vrlo javno razvija simpatija, koja na iznenađenje ostalih prerasta u neobičan odnos. Kad se Martina (Daria Knez) vrati sa službenog puta, dočekat će je vrlo težak zadatak…

 

 

Propuštene epizode svoje omiljene serije Bumerang pogledaj na OYO.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju