Mršić (Zlatan Zuhrić) i dalje ambiciozno pokušava napraviti komercijalni program i traga za novim emisijama koje bi osvojile gledatelje.

5.ep., 24. ožujak

Mršić (Zlatan Zuhrić) i dalje ambiciozno pokušava napraviti komercijalni program i traga za novim emisijama koje bi osvojile gledatelje. Kada se igrom slučaja ispostavi da šutljiva Irena (Marija Škaričić) ima proročanske moći, Poklepović želi napraviti emisiju u kojoj će ona proricati sudbinu. Gotovo cijela ekipa TV Bumerang će se suočiti s njezinim posebnim moćima, koje i nisu tako bezazlene.

6.ep., 25. ožujak

Dok se većina ekipe TV Bumerang bavi natječajem za najbolje odjevenog djelatnika koji je raspisao časopis “Mina”, Martina (Daria Knez) pokušava razriješiti misterij vlaka s radiokativnim otpadom koji se odnekud pojavio na ranžirnom kolodvoru. Poklepović (Ljubomir Kerekeš), bojeći se Martininog eventualnog uspjeha, pokušava srediti da nagradu dobije Emil (Luka Dragić), ali ga slijed slučajnosti dovede do posve drugog rezultata.


7.ep., 26. ožujak

Mršić želi zatvoriti kantinu i uvesti automate za kavu na TV Bumerang. Željka je na nekom tulumu napravila fotografiju mafijaša koji kasnije prijeti Poklepoviću koji ni o čem nema pojma… Tu će zgodu Sofija spretno iskoristiti da promijeni Mršićevo mišljenje i spasi svoju kantinu.

1.sez., 8.ep., 27. ožujak

Loš glas daleko se čuje. Cijelom televizijom ubrzo se pročuje da će netko od djelatnika biti otpušten, pa se svi uplaše za svoje stolice i pokušavaju doznati tko će taj nesretnik biti. Jedan po jedan, na koncu svi dođu na ideju da je najbolje rješenje provaliti u Mršićev kompjutor. Svi se zabrinuti provalnici istovremeno nađu u Mršićevom uredu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju