Antiša (Luka Petrušić) očekuje dolazak bratića iz Dalmacije, a Mršić (Zlatan Zuhrić) svog rođaka iz Australije. Emil (Luka Dragić) bi s Mršićevim rođakom koji se želi kandidirati trebao napraviti politički show.

20.ep., 21. travanj

Antiša (Luka Petrušić) očekuje dolazak bratića iz Dalmacije, a Mršić (Zlatan Zuhrić) svog rođaka iz Australije. Emil (Luka Dragić) bi s Mršićevim rođakom koji se želi kandidirati trebao napraviti politički show. Dolazak Antišina bratića Stipe (Vicko Bilandžić) pokrenut će neobičan slijed zbivanja na televiziji Bumerang.
 

21.ep., 22. travanj

Budući da svi znaju kako je Mršić (Zlatan Zuhrič) napravio pregled proteklog razdoblja i ocijenio svoje djelatnike, Poklepović (Ljubomir Kerekeš) provaljuje u njegov sef kako bi vidio rezultate. Njegov nespretni provalnički čin dovede do komplikacija i on moli Antišu (Luka Petrušić) za pomoć. Za to se vrijeme Željka (Csilla Barath) zabavlja ispunjavanjem testa u časopisu “Jeste li dobar šef?” što će, naravno, zaintrigirati Mršića da provjeri koliko je omiljen.


22.ep., 23. travanj

Mršić (Zlatan Zuhrić) priča Poklepoviću (Ljubomir Kerekeš) kako je išao na masažu i zapravo završio u javnoj kući i tamo vidio jednog aktualnog Ministra. Svakako o tome želi napraviti prilog, a teški zadatak dobije Emil (Luka Dragić) kog najviše brine kako će se incognito pojaviti na tom mjestu. Skandalozni prilog koji je nakon mnogo peripetija uspio snimiti propadne jer je prisutan bio krivi Ministar…

23.ep., 24. travanj

Umjesto da prema Poklepovićevom radnom planu djelatnici televizije “spoje” vikend i praznik, Mršić (Zlatan Zuhrić) naredi da se napravi specijalna emisija za Noć vještica. Svima propadaju planovi, a Emil (Luka Dragić) i Martina (Daria Knez) moraju voditi emisiju odjeveni u vampire. Kako bi spasili svoje slobodne dane, djelatnici TV Bumeranga izmišljaju stravičnu priču za Mršića.

 

 Propuštene epizode svoje omiljene serije Bumerang pogledaj na OYO.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju