Lili ponovo pjeva, a Crna radi. Rezultati su – zaljubljeni Langer i ubijeni Agent.

5.ep., 19. svibanj

Lili ponovo pjeva, a Crna radi. Rezultati su – zaljubljeni Langer i ubijeni Agent. Ditrih je, kao i obično, na pogrešnom tragu. Stojko nalazi dobar način za opskrbu. Upoznajemo Lilinog oca. Ludi Mida ima, kao uvijek, vezanu trgovinu za Pika.

6.ep., 20. svibanj

Amerikanac Luter tuguje sve dok ga Lili ne utješi. Nastaju posljedice. Za Langera – Luter je brat. Rođeni. A za Ditriha – previše dalek cilj, kao čitav ’Balkan ekspres’. ’Staro vino’: Stojko, Pik, Popaj, Teta, Lili i Kostica. Ljubav ne zna za granice...

7.ep., 21. svibanj

U potrazi za članovima benda Ditrih nailazi na neočekivani trag... Od naših “suradnika” svi traže: još! Slastičareva kolica čekaju žrtve. Amerikanac Luter izaziva zadrtost Langera. I Pikov bijes. Lili je u blizini i nastaje štrajk glađu. Opet mora intervenirati Mida. Na interesantan, pomalo crn način: stiže Džim, crnac, pilot.

8.ep., 22. svibanj

Pojavljuje se Gospodin iz Biroa. I on traži suradnju. Članovima benda ne preostaje ništa drugo nego lažno se predstavljati, da bi se neprijatelji međusobno potamanili. Ditrih stiže do Kosticine uplakane majke... pa do samostana gde je bila Lili. Pik nalazi gospođu Žanu, a izvjesni agent ’Balkan ekspres’. To ga mnogo košta, a ludog Midu, baš ništa...

9.ep., 23. svibanj

Bradonja za Crnu ima novi zadatak iz Centra. Svima je već jasno tko je on... Pik kod gospođe Žane nalazi gospodina De Mirosavljevića... Je li u vlaku iz Grčke zlato? Jedno je sigurno: tjeralica za glazbenicima ’Balkan ekspresa’. Langer i Bradonja, uz pomoć Miše Piše, dijele žrtve.
 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju