Članovi benda ’Balkan ekspres’ skrivaju se u ’Salon Marlen’ zaboravljajući pritom da su javne kuće u burnim ratnim vremenima uvijek bile idealna mjesta za špijunažu.

1.ep., 13. svibanj

Članovi benda ’Balkan ekspres’ skrivaju se u ’Salon Marlen’ zaboravljajući pritom da su javne kuće u burnim ratnim vremenima uvijek bile idealna mjesta za špijunažu. Umjesto mira i spokoja upadaju u vrtlog tragikomičnih komplikacija...
 

2.ep., 14. svibanj

Optuženi za kolaboraciju članovi ’Balkan ekspresa’ mijenjaju taktiku. I stranu. Tu se pojavljuje mala, samo metar i nešto visoka – Lea, židovska djevojčica. U pripremama za rođendan njemačkog zapovjednika, glazbenici dobivaju svoju šansu za dokazivanje domoljublja... Glas stiže iz mrtvačkog kovčega... ’Bel epok’ leti u zrak, a Stojku projekt bijegu visi o koncu. A Lili o koncu visi – život. Na scenu stupa Kostica...
 

3.ep., 15. svibanj

Stojko je od gospođe Bebuške, vlasnice javne kuće, kupio objekt s istim namjerama. To je sada ’Salon Marlen’ za njemačke vojnike. Pošto je Ditrih uporan u potrazi za njima, bend se sada zove ’Staro vino’. Nema samo Lili. Umjesto nje, u igru ulazi nova pjevačica, ljepotica i špijunka – Crna.

 

4.ep., 16. svibanj

Prezadovoljan uslugama salona bojnik Langer daje javnoj kući posebnu opskrbu i specijalnu zaštitu, u zamjenu za suradnju koja će postati moto preživljavanja bivšeg ’Balkan ekspresa’... Partizani “forsiraju grad”. Stiže i Lili. I ovi – traže suradnju. Što je to “fiz-lik”? Odgovor je u slastičarevim kolicima.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju