On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

126.-127.ep - ponedjeljak 4. lipnja
Kad učiteljicu ubiju jer se suprotstavila vođi bande, Walker odlazi na tajni zadatak kao učitelj da identificira ubojicu i promovira ispravan životni put. No kad Faith, jedna od Walkerovih učenica, pokrene kampanju čišćenja škole od banda, i ona se nađe na meti.
Alex na Kiminu vjenčanju teško ranjava Karl Storm, zločinac kojeg je prije pet godina smjestila u zatvor.

128.-129.ep - utorak 5. lipnja
Najsretniji dan u Walkerovu životu pretvara se u tragediju kad Alex nastrijeli Storm, čovjek kojeg je smjestila u zatvor prije pet godina. Dok se Alex bori za život u bolnici sa C. D.-jem uz sebe, Walker kreće u lov na čovjeka koji joj je to učinio.
Iako Carlos nije odobravao udaju svoje mlade nećakinje Carmen za Hectora, Hector se pokazao brižnim suprugom. Kad završi u zatvoru zbog oružane pljačke, Carlos vjeruje u njegovu nevinost i dokazuje to na sudu. No na dan kad Hector treba biti pušten, korumpirani čuvari ubijaju jednog od zatvorenika i svaljuju to na Hectora. Hector bježi, a Walker i Carlos moraju ga naći prije nego što ga se dočepaju čuvari.

130.-131.ep - srijeda 6. lipnja
Prije mnogo godina Walker je smjestio Garretta Stonea u zatvor. Sada uvjetno otpušten, Garrett želi osvetu. Tijekom pljačke banke njegova banda ostaje bez vozača. Trivette trenira vožnju i ubacuje se u organizaciju. Alex otvara centar za pomoć, a Carlos pomaže jednomu mladiću da kaže „ne“ bandama.
Walker istražuje misterioznu bolest koja se širi vodom u indijanskome rezervatu i od koje umiru djeca. Sumnja pada na obližnju tvornicu, ali inspekcija potvrđuje da je voda čista. Walker mora spriječiti osvetu bijesnih Indijanaca i dokazati da je vlasnik tvornice lagao te locirati pravu odvodnu cijev.

132.-133.ep - četvrtak 7. lipnja
Sudac Art McSpadden, posljednja meta ubilačkog pohoda Dirka Morgana, postao je pisac vesterna i dobrotvor. Sve prihode od prodaje donira programu za djecu zatvorenika. Kada Art, Alex i C. D. odvode djecu da iskuse ranč, i ne znaju da su im Dirk i njegovi za petama.
U Dallasu nestaju djeca, a na mjestu događaja uvijek pronalaze isti simbol – crveni pentagram. Nakon što nestane učenik iz karate-škole „Grom“, Walker i Trivette kreću u potragu. Pomaže im Cassandra, vlasnica okultne knjižare. Kad Alex postane žrtva kulta, Walker kreće u noć da bi spasio zaručnicu i djecu.

134.-135.ep - petak 8. lipnja
Ugodno kampiranje ubrzo se pretvara u noćnu moru za Walkera kad Alex otimaju luda braća Trammel. Walker, Trent, Carlos i Trivette smjesta kreću u potjeru. No Trivettea zatrpava kamenje i Carlos mu ostaje pomoći. Walker i Trent morat će nastaviti sami.
Walker i rendžeri nađu se usred sukoba IRA-e kad bivši član McGuire dovede kćer Jennifer u Dallas na liječenje. Otima je odmetnička frakcija u znak osvete za ubojstvo jednog od njihovih članova za koje je odgovoran McGuire. Walker mora učiniti sve da spasi Jennifer i spriječi rat.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju