Maja i Pavo uhvatili su varoe, vrstu pčelinjih uši.

19.-20.ep.- 15. ožujka

Maja i Pavo uhvatili su varoe, vrstu pčelinjih uši. Košnica je zaražena. Odluče od pčele samice zatražiti savjet kako se riješiti tih parazita.
U igri, Maja i Pavo Eliu razbiju oklop. Moraju naći način da ga poprave prije nego što ta pukotina za njihova prijatelja postane opasna.


21.ep.- 16. ožujka

Maja želi pomoći gospođici Osmoderma Eremita , starici koja je tijekom oluje izgubila dom. Želi pronaći brata koji živi u starome drvetu na drugoj strani jezerca.


22.ep.- 17. ožujka

Sudac Voskić posjećuje košnicu i svjedoči nesreći koju prouzrokuje Maja. Odlučuje uvesti „letačke dozvole“. Sada pčele moraju ostati na zemlji i ne mogu obavljati svoj posao kako bi trebale.


23.ep.- 18. ožujka

Maja upoznaje krasnu uholažu koji je pravi umjetnik i sve što vidi može izraditi kao skulpturu. No ostali krivo protumače njegove namjere i umjetnost. Maja će svojem prijatelju pomoći da vrati samopouzdanje.


24.ep.- 19. ožujka

Maja se igra s malim vatrenim opančarima. Uskoro uviđa da su sami i pokuša naći njihovu majku. Nalazi je u očaju: kad ne pronađe za svoje mališane, oni pobjegnu!


25.ep.- 20. ožujka

Ne znajući, Pavo pojede Kraljičinu tortu. Zajedno s Majom, pokušava otkriti recept i napraviti novu tortu prije nego što svi u košnici otkriju da je torta nestala.


26.ep.- 21. ožujka

Dok je letjela livadom, Maja upoznaje koloniju hrastovih moljaca. Pokušava im pomoći da nađu pravi smjer, ali ih slučajno usmjeri tako da lete u krug.

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju