Odlučna odvjetnica Elizabeth Canterbury učinit će sve kako bi zaštitila nevine u novoj seriji 'NJENO PRAVO', od nedjelje 15. svibnja na Novoj TV!

3.-4.epizoda - nedjelja 22. svibnja

Dok radi na oslobađaju optužene pljačkašice banke Annabeth Mills, Elizabeth nije svjesna da je državni tužilac Zach Williams pokušava optužiti za utjecanje na porotu u slučaju Ethana Fostera. Frank je pokušava upozoriti, ali ona mu odbija uzvratiti pozive pa ni ne sluti kakvu optužbu Williams sprema. Ali kada je Frank uspije pronaći i osobno joj javiti vijesti, Elizabeth se zabrine saznavši da se Williams okomio na porotnika od kojeg je privatni istražitelj tražio povjerljive informacije koje su joj pomogle da uspješno obrani Ethana. Dok Matt pokušava uvjeriti Elizabeth da održe sprovod za nestaloga sina, Molly uskače na mjesto Chestera sa strahom da će se otkriti da još nije položila pravosudni ispit.
Suočena s vlastitom noćnom morom nakon uhićenja zbog utjecanja na porotu, Elizabeth mora ostati pribrana zbog svojih novih klijenata, Linde Matthews i Isabelle Shapir, 16-godišnjih najboljih prijateljica optuženih za planiranje ubojstva svoje školske kolegice Caroline Parsons. Iako zabrinuta zbog arogantnog ponašanja djevojaka i njihova popisa „Ljudi koje želimo mrtve“, Elizabeth je uvjerena da nema čvrstih dokaza koji ih povezuju s Caroline koju je ubio James Moffit, njihov društveno neprilagođeni kolega koji si je oduzeo život.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju