Odlučna odvjetnica Elizabeth Canterbury učinit će sve kako bi zaštitila nevine u novoj seriji 'NJENO PRAVO', od nedjelje 15. svibnja na Novoj TV!

5.-6.epizoda - nedjelja 19. lipnja

Čini se da situacija ne može biti gora jer je Mattova šansa da dobije stalni posao uništena, a njihov se brak raspada zbog toga što je Elizabeth optužena za utjecanje na porotu. Kada Zach Williams uspije nagovoriti Ethana Fostera na suradnju, Elizabeth prihvaća da je njezina pravna karijera gotova. Sjetivši se slučaja ubojstva, kada je sumnjao da je Zach zametnuo izjave svjedoka ne bi li dobio presudu, Russell krene u potragu za dokazima koje bi mogao iskoristiti protiv bivšega šefa.
Elizabethino obećanje da će braniti bivšega klijenta koji je priznao silovanje Jennifer Wallace 15 godina prije, nailazi na osudu profesora prava i voditelja talk-showa, Gabriela Waggetta. Iako Molly s nelagodom brani priznatog silovatelja, zbog spremnosti Gila Newhalla da se suoči s posljedicama, Elizabeth je uvjerena da će pomoćni tužitelj Peter Upton i sudac Sydney Hanlon pristati na uvjetnu i kraću zatvorsku kaznu. Waggett je zapalio javnost, a Jennifer traži pravdu pa Hanlon ipak inzistira na suđenju.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju