Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

35.ep, ponedjeljak 28. siječnja
Najbolji natjecatelji dolaze do druge razine. Trojica će postati žrtve planine Midoriyame. Preživjeli će nastaviti na trećoj razini i očaj će ispuniti zrak nakon što prva tri padnu na nemogućim izazovima. No nada će se vratiti kad trampolinist Shunsuke Nagasaki svlada treću razinu.

36.ep, utorak 29. siječnja
Makoto Nagano postići će ono o čemu su mnogi prije njega mogli samo sanjati, a to je konačna pobjeda! Nagano će doći do tornja i proći posljednju razinu s nevjerojatnim rezultatom. Postat će novi nindža ratnik! Jedan čovjek, Makoto Nagano, postat će novi šampion!

37.ep, srijeda 30. siječnja
Poznate prepreke planine Midoriyame prilagođene su testiranju vještina natjecateljica. Na ovom će se turniru natjecati samo žene! Osim snage i izdržljivosti nindža ratnice suočit će se s izazovima ravnoteže, brzine i spretnosti. Na prvoj razini natjecateljice će morati dokazati nevjerojatnu ravnotežu i proći niz zapreka u manje od 105 sekunda. Na drugoj razini morat će pokazati brzinu i u samo 35 sekunda prijeći sve zapreke. One koje prežive suočit će se s trećom razinom u kojoj će biti najvažnija ravnoteža, a žene će imati samo 90 sekunda da dokažu svoju spremnost. A one najbolje koje uspiju doći do posljednje razine imat će samo 35 sekunda da se popnu na toranj koji se vidi u daljini.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju