Sto se natjecatelja okupilo kako bi pokušalo svladati četiri gotovo nesavladive razine koje dijele startnu poziciju od konačne pobjede.

96.ep, ponedjeljak 22. travnja

Sto se natjecatelja okupilo kako bi pokušalo svladati četiri gotovo nesavladive razine koje dijele startnu poziciju od konačne pobjede. Vratile su se zvijezde turnira, a pridružit će im se mladi sportaši željni pobjede. Prva razina zahtjeva brzinu i spretnost, a uključuje dvije nove i teške zapreke. Na drugoj i trećoj razini natjecatelje očekuje još iznenađenja te će morati pokazati nevjerojatnu snagu i izdržljivost. Na posljednjoj razini morat će se popeti na toranj koji se uzdiže nad poligonom. Hoće li tko obilježiti povijest i dostići konačnu pobjedu, vidjet ćemo.

97.ep, utorak 23. travnja

Prošli se put 40 natjecatelja suočilo s poligonom, no pobjednika nema. Svi do zadnjeg izgubili su na prvoj razini. Danas će je pokušati prijeći 30 novih natjecatelja, uključujući skupinu mladih natjecatelja koji su se istaknuli na preliminarnim natjecanjima u Japanu i Americi.

98.ep, srijeda 24. travnja

U posljednjoj epizodi novih 30 natjecatelja pokušalo je proći prvu razinu, no bezuspješno. Tog su dana jedino dvije nove zvijezde dostigle uspjeh. Yuji Urushihara i Hitoshi Kanno kvalificirali su se i trenutno su jedini natjecatelji koji su prošli prvu razinu. U ovoj epizodi novih 20 natjecatelja dobit će priliku da svladaju prvu razinu. Među njima je favorit i zvijezda turnira Toshihiro Takeda.

99.ep, četvrtak 25. travnja

Prva je razina bila porazna za 93 natjecatelja. Unatoč malim šansama, pet sjajnih sportaša uspjelo se probiti do druge razine. TV-zvijezda Hiromichi Sato, trkač Yoshiyuki Okuyama i alpinist Lee Yen Chi uspjeli su doći do kraja, a još su se dvojica pridošlica, Yuji Urushihara i Hitoshi Kanno, uspjela izboriti za drugu razinu. Njih se petorica pripremaju za sljedeći korak, a dvojica najžešćih natjecatelja i zvijezda turnira čeka svoju priliku da se obračuna s prvom razinom.

100.ep, petak 26. travnja

95 natjecatelja nije uspjelo prijeći prvu razinu, uključujući veterana turnira Amerikanca Levia Meeuwenberga. Pet je natjecatelja došlo do druge razine, koju je njih četvero uspjelo proći. Bivši trkač Yoshiyuki Okuyama, profesionalni alpinist Lee Yen Chi, gimnastičar Hitoshi Kanno i prodavač cipela Yuji Urushihara suočit će se s trećom razinom. Na toj će razini morati pokazati snagu gornjeg dijela tijela, a dosad je nitko nije prošao.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju