Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

65.ep, ponedjeljak 11. ožujka

Vidjeli smo kako 87 natjecatelja gubi natjecanje na prvoj razini. Zatim je njih još sedam zapelo na drugoj. Unatoč malim šansama, šestorica natjecatelja preživjeli su prve dvije razine i dospjeli do treće. Zasad su dvojica otišla dalje, no samo je jedan čovjek, Katsumi Yamada, ostao jak do kraja i došao do posljednje razine. Posljednja četvorica kreću na treću razinu i pitanje je hoće li itko doći do kraja i pridružiti se Yamadi u usponu na vrh.

66.ep, utorak 12. ožujka

Na posljednjem turniru sto je natjecatelja krenulo u osvajanje najtežih zapreka na svijetu, no nijedan od njih nije uspio u tome. Danas počinje još jedan turnir i sto novih sportaša pokazat će svoje vještine s ciljem da prežive četiri razine i osvoje naslov nindža ratnika. Putovanje do vrha počinje na prvoj razini gdje natjecatelji imaju samo 60 sekunda da prođu teške zapreke. Na drugoj razini imaju 50 sekunda da prođu opasni labirint, pomične trake i teške zidove. Oni najbolji koji prežive nastavit će na trećoj, potpuno redizajniranoj razini, gdje će se suočiti s novim zaprekama i neočekivanim opasnostima. A na posljednjoj razini, preživjeli imaju samo 30 sekunda da se popnu po užetu dugačkom 15 metara i dosegnu vrh tornja.

67.ep, srijeda 13. ožujka

Posljednji put sto je natjecatelja stiglo do planine Midoriyame kako bi se borili s teškim zaprekama prve razine. Motiviranost je urodila odličnim rezultatima i 37 je natjecatelja stiglo do druge razine, najviše dosad. Sad će se ti sportaši suočiti sa strašnim labirintom na drugoj razini na kojoj će imati samo 50 sekunda. Oni koji prežive nastavit će na trećoj, potpuno redizajniranoj razini, na kojoj ih čekaju još okrutniji izazovi. Na posljednjoj razini, preostali natjecatelji imat će samo 30 sekunda da se popnu po užetu dugačkom 15 metara i dosegnu vrh tornja.

68.ep, četvrtak 14. ožujka

U prošlom nastavku, 37 natjecatelja prošlo je prvu razinu, no zapreke su teže na drugoj i trećoj razini te ih je samo osam prošlo dalje. Preživjeli dolaze na treću razinu, no hoće li itko od njih pokazati dovoljnu snagu da dođe do posljednje razine i dosegne konačnu pobjedu?

69.ep, petak 15. ožujka

Na zadovoljstvo sviju, jedan čovjek, Kazuhiko Akiyama, ostavio je nemoguće. Taj je ribar pokazao hrabro srce i jedini je natjecatelj koji je uspješno svladao sve četiri razine.
Danas počinje još jedan turnir nindža ratnika. Sto novih natjecatelja sanja o pobjedi. Kako bi odali počast sjajnoj Akiyaminoj pobjedi i održali napetost među natjecateljima, organizatori su promijenili prvu razinu i postavili dvije nove zapreke. Na drugoj razini natjecatelji će imati 50 sekunda da prođu tvrđavu, a oni najbolji će se na trećoj razini suočiti s još težim zaprekama. Na posljednjoj razini preživjeli će imati samo 30 sekunda da se popnu na toranj.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju