Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

81.ep, ponedjeljak 1. travnja

Još su jednom poznate zapreke planine Midoriyame redizajnirane kako bi testirale natjecateljice. Na ovom turniru svih sto natjecatelja bit će žene. Tri puta zaredom jedna je natjecateljica Ayako Miyake uspjela svladati cijeli poligon. Sad počinje još jedan turnir, a zapreke su još teže. Na prvoj razini natjecateljice imaju 90 sekunda, a brzina će biti ključna za nastavak natjecanja. One koje izdrže, otkrit će da zapreke postaju teže sa svakom razinom.

82.ep, utorak 2. travnja

Još su jednom poznate zapreke planine Midoriyame redizajnirane kako bi istestirale natjecateljice. Prošli je put njih 40 došlo do prve razine, no njihov je trud bio uzaludan. Sve su poražene, a za to je kriva nova zapreka koja se sastoji od dva debla postavljenih tako da i najspremnije natjecateljice gube ravnotežu. Nakon 40 propalih pokušaja, čini se da je pobjeda nemoguća misija. Međutim, natjecateljice imaju asa u rukavu.

83.ep, srijeda 3. travnja

Prošli je put 30 natjecateljica dobilo priliku da prođe novu razinu, no njihovi su pokušaji bili uzaludni. 29 hrabrih natjecateljica nije ih moglo prijeći te su završile u vodi. Zapravo, samo je jedna, bivša nindža ratnica i finalistica Rie Komiya prošla do druge razine. Hoće li ostati sama ili će među novih 30 natjecateljica još koja biti uspješna?

84.ep, četvrtak 4. travnja

Došli smo do najteže prve razine u povijesti turnira. Nove su zapreke osmišljene tako da ruše sve po redu i rezultati su poražavajući. Od sto žena ratnica, njih 96 poraženo je. No četiri nevjerojatne natjecateljice postigle su ono nemoguće i došle do druge razine. Zabavljačica Rie Komiya prva je prošla dalje. Tu je i Maho Tanaka koja je uspjela doći do cilja 20 sekunda prije isteka vremena.

85.ep, petak 5. travnja

Kako bi obilježili dvadeseto natjecanje, nekoliko natjecatelja s prošlih turnira vratilo se na Midoriyamu kako bi pokušalo prijeći najnoviji poligon, zajedno s novim natjecateljima. Morat će dati sve od sebe jer ove četiri razine najteže su dosad. Na prvoj sudionici imaju samo 120 sekunda da prijeđu poznate, ali nemilosrdne zapreke. Druga razina je puna fizički najzahtjevnijih zapreka dosad.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju