Inspektor Lorenzo Fabbri i njegov asistent Morini istražuju ubojstvo u Rimu. Kostur Austrijanca Luke Webera nađen je na gradilištu

9.sez, 1.ep, četvrtak 28. veljače

Inspektor Lorenzo Fabbri i njegov asistent Morini istražuju ubojstvo u Rimu. Kostur Austrijanca Luke Webera nađen je na gradilištu. U međuvremenu Weberovi partneri Gianni Bottura i Sonia Ferreri boje se za svoje živote. Fabbri i njegova kolegica iz Beča Erika Hedl zajedno istražuju jer Weber je ubijen istim oružjem kao i Alexander Schall u Beču. Fabbri se susreće s Rexom kojem je užasno dosadno otkad je skinut s dužnosti.

9.sez, 2. i 3.ep, petak 1. ožujka

Lorenzo Fabbri istražuje ubojstvo Giannija Botture koji je ubijen istim oružjem kao i Weber i Schall, dvije žrtve iz prijašnjih slučajeva koji su navodno riješeni. Fabbri zamoli Eriku Hedl da dođe u Rim gdje ona brzo padne na šarm Giuliana Polidorija, arhitekta koji nadgleda radove na gradilištu na kojem je otkriveno Weberovo tijelo. Fabbri mora objasniti svojem šefu Goriju da Rex sada pripada ekipi, što Gori prihvaća uz laganu pobunu.
Vlasnik kineskog restorana Ling Park ne može platiti zaštitu pa ga prebije nemilosrdni gangster Chen. Chen također zahtijeva Lingovu kćer Shushu kao taoca. Shushu i njezin stric Gaan-Do ne uspiju pobjeći i Gaan-Do biva brutalno ubijen. Shushu uspije pobjeći skokom na autobus. Po dolasku na mjesto zločina Lorenzo Fabbri nalazi privlačnu Katiju iz forenzične ekipe. Mladu ženu privuče zgodni inspektor i Rex postaje ljubomoran. Nakon što Morini jednom neugodnom primjedbom prekine upucavanje, Rex slijedi Shushuin miris. No trag prestaje na autobusnoj stanici.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju