Vlasnik kineskog restorana Ling Park ne može platiti zaštitu pa ga prebije nemilosrdni gangster Chen. Chen također zahtijeva Lingovu kćer Shushu kao taoca.

26. veljače

Vlasnik kineskog restorana Ling Park ne može platiti zaštitu pa ga prebije nemilosrdni gangster Chen. Chen također zahtijeva Lingovu kćer Shushu kao taoca. Shushu i njezin stric Gaan-Do ne uspiju pobjeći i Gaan-Do biva brutalno ubijen. Shushu uspije pobjeći skokom na autobus. Po dolasku na mjesto zločina Lorenzo Fabbri nalazi privlačnu Katiju iz forenzične ekipe. Mladu ženu privuče zgodni inspektor i Rex postaje ljubomoran. Nakon što Morini jednom neugodnom primjedbom prekine upucavanje, Rex slijedi Shushuin miris. No trag prestaje na autobusnoj stanici.

Priznati umjetnički kritičar Kurt Castro nađen je mrtav u svojoj vili. Lorenzo Fabbri, njegov pas Rex, Morini i lijepa forenzičarka Katia Martelli započinju istragu. Otisci prstiju upućuju na Mirka Bertolinija koji već ima policijski dosje kao eskort-pratnja. Bertolini niječe bilo kakvu povezanost s ubojstvom, ali nema alibi. Klijent neobičnog glasa nazvao ga je, no nije se pojavio kod Bertolinija pa je ostao sam kod kuće. Fabbri ne popušta pod pritiskom svojeg šefa i odbija predstaviti Bertolinija u javnosti kao kriminalca.

27. veljače

9.sez, 5. i 6.ep

Teresa Zauli priznaje svojem šefu i ljubavniku Fancu Mantovaniju da nosi njegovo dijete. Počnu se svađati jer Mantovani izzistira da pobaci i snažno pljusne Teresu. Ona padne, udari glavom o stubu i na mjestu pogine. Mantovani nalazi Teresin dnevnik i izjuri iz stana. No motociklist ukrade njegovu aktovku u kojoj je dnevnik i nestane na ulicama Rima.
Maleni Giovanni nađen je u parku u nesvijesti s ranom na zatiljku. Lorenzo Fabbri, Rex, Morini i Katia istražuju mjesto i otkriju da je dječak ozlijeđen negdje drugdje i da je dovučen na ovo mjesto. Sve je potencijalne tragove u parku uništio sustav zalijevanja. Tijekom pregleda u bolnici Katia nalazi gumb u Giovannijevoj manžeti.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju