Dvojica prijatelja, Oliver i Philip, stradaju u odronu kamenja tijekom penjanja. Oliverova supruga Julia dolazi u policijsku postaju zabrinuta jer je Philip zove sa svog mobitela, a ne može govoriti.

2.sez, 4.ep, ponedjeljak, 21. siječnja

Dvojica prijatelja, Oliver i Philip, stradaju u odronu kamenja tijekom penjanja. Oliverova supruga Julia dolazi u policijsku postaju zabrinuta jer je Philip zove sa svog mobitela, a ne može govoriti. Pribojavajući se najgorega, ekipi gorske službe spašavanja daje Oliverovu i Philipovu lokaciju. Nervozno iščekuje dok se ekipa naporno penje uz tešku sjevernu liticu planine u potrazi za Oliverom i Philipom. No ubrzo po izlasku na teren Douglas (Brendan Coyle) napušta spašavanje jer se ne može nositi sa svojim rastućim strahovima od penjanja i povratka na planinu.

2.sez, 5.ep, utorak, 22. siječnja

Strasti se razbuktavaju na adrenalinskoj cross-country biciklističkoj utrci gdje se Jamie sukobi sa suparnikom Ianom Baxterom. Kada Baxter padne s bicikla i obruši se u klanac, Jamie mu priskače u pomoć, ali zadobije ozljedu glave dok se bez opreme spušta niz klisuru kako bi Baxtera izvukao iz rijeke na dnu klanca. Spasilačka ekipa prima poziv za akciju, a Jamie za to vrijeme očajnički pokušava ratobornog Baxtera održati pri svijesti i ugrijati ga.Međutim, kad ekipa stigne do klanca, Baxter je već u nesvijesti te ga iz klanca dižu s pomoću užadi i hitno ga odvoze s mjesta nesreće.

2.sez, 6.ep, srijeda, 23. siječnja

Rođendanska se proslava izjalovi kad se grupa prijatelja nađe zatočena zbog iznenadne poplave.Da bi proslavili rođendan, Bettyn sin Jason i njegovi prijatelji Tina, Trish i Colin pronalaze napušteni bunker uz rijeku i počinju se zabavljati. Slušajući glasno glazbu, ne čuju iznenadnu poplavu zbog koje vodostaj rijeke raste te im blokira jedini izlaz iz bunkera. Kada prestravljeni tinejdžeri shvate da im je izlaz blokiran, Jasonova djevojka Tina skače u vodu unatoč negodovanju ostalih. Hrabro ispliva iz bunkera i izvlači se iz pobješnjele rijeke te javlja spasilačkoj ekipi u kakvoj su nevolji njezini prijatelji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju