Prošlo je šest mjeseci. Douglas (Brendan Coyle) gotovo se u potpunosti oporavio nakon prilično opasna pada. Ben (Cal Macaninch) vraća se kući s puta na Novi Zeland.

2.sez., 1.ep, ponedjeljak, 14. siječnja
Prošlo je šest mjeseci. Douglas (Brendan Coyle) gotovo se u potpunosti oporavio nakon prilično opasna pada. Ben (Cal Macaninch) vraća se kući s puta na Novi Zeland.U policijskoj postaji Glentannocha dan je užurban. Gorski spasilački tim obaviješten je o slučaju letača zmajem koji je upao u nevolju te započinje potragu za njegovom točnom lokacijom. Naposljetku pronađu unesrećena Marka, zaglavljena na planinskim kabelima s kojima se sudario. Visi nad opasnim dubokim ponorom. Vješti Peter (Jamie Sives) preko kabela dolazi do Marka i privezuje ga za sebe. Situacija postane opasna kad jedan od kabela popusti, ali Peter uspijeva odvući traumatiziranu žrtvu na sigurno.

2.sez., 2.ep, utorak, 15. siječnja
Prilikom dostave opreme na zabačeno industrijsko gradilište, Mike (Richard Graham) sazna da se u blizini sudario kamion s dvojicom radnika s gradilišta. Mike brzo dolazi na mjesto nesreće i radiom poziva gorsku službu spašavanja u pomoć. Ondje nailazi na strašan prizor. Vozač Adam (Rory McCann) ozlijeđen je i zaglavljen u kamionu koji se klati na rubu provalije. Adamov prijatelj Jake ozbiljno je ranjen i leži na tlu pred kamionom.

2.sez., 3.ep, srijeda, 16. siječnja
Dok su vani na trčanju, Ben (Cal Macaninch) i Peter (Jamie Sives) pronalaze čovjeka, Duncana McFaddena, koji je na rubu kolapsa. Duncan je ozlijeđen i netom se teškom mukom spustio s planine. Zabrinut, Peter odvodi Duncana u bolnicu te poslije više ne razmišlja o tome. Kasnije istoga dana u policijsku postaju dolazi tinejdžerica Selena i prijavljuje nestanak svoga oca Andrewa. Kaže Gordonu (Clive Russell) i Peteru da se s planine spuštao s Duncanom McFaddenom. Peter povezuje događaje i odlazi u bolnicu razgovarati s Duncanom. No Peter saznaje vrlo malo od Duncana jer je on konfuzan. Za to vrijeme ekipa kreće u potragu. Spasilačka ekipa provodi potragu cijeli dan, no Andrewu nema ni traga ni glasa.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju