Dok osoblje televizije prigovara Poklepoviću (Ljubomir Kerekeš) zbog zakašnjenja plaća, na televiziju dolazi sumnjiv tip za kojeg svi pomisle da je mafijaš (Amar Bukvić) koji se sprema nekoga likvidirati.

9.ep- 31. ožujka

Dok osoblje televizije prigovara Poklepoviću (Ljubomir Kerekeš) zbog zakašnjenja plaća, na televiziju dolazi sumnjiv tip za kojeg svi pomisle da je mafijaš (Amar Bukvić) koji se sprema nekoga likvidirati. Iako su hrabri na riječima, svi djelatnici TV Bumeranga silno ga se boje. Emil Belamarić (Luka Dragić) koji u toj situaciji nije pokazao odveć hrabrosti, viteškim činom spašava kolegicu Martinu (Darija Knez) od ozbiljnog nasilnika (Robert Ugrina).


10.ep- 1. travnja

Martina (Daria Knez) je snimajući prilog u Saboru slučajno snimila i nešto politički intrigantno, a što bi moglo odjeknuti kao prava medijska bomba. Poklepović (Ljubomir Kerekeš) se sprema na godišnji odmor u Visoke Tatre i povjerava svoje uredničko mjesto Emilu (Luka Dragić), koji odmah zabrani Martini da objavi tu škakljivu vijest. Zajedno s uredničkim mjestom, Emil dobije i sve Poklepovićeve bolesti i završi u bolnici, a Martina postaje glavna urednica i sama se bori s moralnim dilemama oko svog priloga.


11.ep- 2. travnja

Kiki (Dušan Bučan) i Antiša (Luka Petrušić) uvijek zbijaju šale s prezentericom vremenske prognoze Hanom (Hana Hegedušić). No ovoga puta šale im se obiju o glavu kada objave pogrešnu snimku njezine prognoze. Martina (Daria Knez), koja mijenja glavnog urednika, doživi taj kiks kao totalnu katastrofu. Iako se svi boje Mršićeve reakcije, njega zovu zadovoljni gledatelji oduševljeni neformalnim pristupom, pa ipak sve prođe kako treba. Samodopadni Emil (Luka Dragić) je još u bolnici i sprema se na operaciju, a Martina bi mu trebala pomoći.


12.ep- 3. travnja

Ekipa TV Bumeranga od Željke (Csilla Barath-Bastaić) doznaje da se u Visokim Tatrama dogodila tragedija i da su vjerojatno poginuli Poklepović (Ljubomir Kerekeš) i njegova supruga. Malo pomalo, svi djelatnici televizije dobivaju simptome “Poklepović”, tj. počinju sličiti na njega. Da bi se toga oslobodili, pripremaju karmine koje se na koncu pretvaraju u pravu feštu na kojoj se odjedanput pojavi gost kojeg su najmanje očekivali.

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju