Nakon što smo mislili da smo već sve vidjeli, transformaciju muškarca u ženu, ženu u muškarca, ovaj put vidjet ćemo ipak nešto novo, a to je kako će jedna osoba glumiti njih dvoje, i to odjednom.

Sve o showu pratite na službenoj stranici Tvojelice.dnevnik.hr.

Nakon što smo mislili da smo već sve vidjeli, transformaciju muškarca u ženu, ženu u muškarca, ovaj put vidjet ćemo ipak nešto novo, a to je kako će jedna osoba glumiti njih dvoje, i to odjednom.

Već na foto ruletu prethodne emisije mogli smo primijetiti šok i nevjericu na licu natjecatelja showa Ronalda Brausa kada je saznao da je dobio zadatak u sljedećoj epizodi showa otpjevati pjesmu ''Mala djevojčica'' u originalnoj izvedbi Ive Robića i Zdenke Vučković. Ronald će tako za potrebe ove pjesme biti transformiran istovremeno u oba izvođača, a kako će izgledati kao pola-djevojčica, pola-muškarac, saznat ćemo ove nedjelje u još jednom uzbudljivom izdanju plesno pjevačkog spektakla ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Giuliana koji je netom prije foto ruleta izrazio želju za isključivo muškom transformacijom, prepoznat ćemo u spotu grupe Queen s pjesmom "I want to break free". Iako je poželio biti opet muškarac, Freddyja u ovom spotu pamtimo odjevenog u suknju i štikle, tako da se Giuliano ipak ne bude izvukao s lakim zadatkom.

Andrea je izjavila da bi opet željela biti muškarac i to zavodnik, a foto rulet joj je izgleda ispunio želju jer je dobila zadatak transformirati se u Tonyja Cetinskog. Andrea će otpjevati njegovu pjesmu ''Nek ti bude ljubav sva''.

Mario koji je tokom cijele emisije bio u pospanom raspoloženju, baš onako kako priliči liku Jima Morrisona, u sljedećoj će prodrmati studio kao Dino Dvornik s pjesmom ''Hipnotiziran''. Vanda Winter će i ovaj put utjeloviti jednog od svojih idola, ali ovoga puta s naše domaće estrade – Ninu Badrić s pjesmom "Moje oči pune ljubavi". Minea se vraća u žensku ulogu te nakon što je rekla da će joj poslije MC Hammera sve biti lakše, postaje Kylie Minogue te izjavljuje: „Izazov za izazovom – to se traži!“ . Koliko će Minei biti ovaj izazov zaista velik te kako će otpjevati pjesmu "Can't get you outta my head" saznat ćemo ove nedjelje.

Jasna ovaj put postaje glazbena ikona Madonna te će otpjevati pjesmu "Vogue", a Baby Dooks će morati proći transformaciju u Jasenka Houru iz Prljavog kazališta s pjesmom "Heroj ulice".


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju