Maja ima problema u učenju pčelinjeg plesa koji je vrlo koristan za kretanje u pravom smjeru.

2. sez., 10. ep. - 18. svibnja

Maja ima problema u učenju pčelinjeg plesa koji je vrlo koristan za kretanje u pravom smjeru. Flip će joj pokušati pomoći pa će, zahvaljujući njegovoj poduci, Maja uspjeti pokazati glavnoj pčeli radilici novo polje cvijeća koje će im pomoći da nahrane novu generaciju larvi.

>>>> Pčelica Maja, 25. - 29. svibnja


2. sez., 11. ep. - 19. svibnja

Cvrčak cijeloj livadi ne da spavati. Maja i Willy odu ga potražiti: Chris pokušava cvrčkicu Lilu pozvati na ples, ali šalje joj pogrešnu poruku! Flip će mu pomoći da svoje instrumente koristi na bolji način i Chris će na kraju zavesti cvrčkicu.

>>>> Traktor Tom, 18. - 22. svibnja


2. sez., 12. ep.  - 20. svibnja

Muha je Benu ukrala kuglu kako bi joj poslužila kao gnijezdo u koje će položiti jaja. Na nesreću, upravo je tu kuglu Ben htio izložiti na velikom susretu kotrljana! Maja i Willy odluče pomoći Benu i napraviti novu kuglu koja će biti namijenjena muhi. Ben s veseljem svojim prijateljima pokazuje kako on pravi kugle.

>>>> Peppa Pig, 23. - 24. svibnja


2. sez., 13. ep. - 21. svibnja

Maja je slučajno Beatrici smočila krila. Ona je izgubila dio svojeg peluda i ne može više letjeti. Maja mora pronaći rješenje i pomoći joj: bliži se veliki bal leptira...

>>>> Maša i Medvjed, 23. - 24. svibnja


2. sez., 14. ep. - 22. svibnja

U igri Maja i Willy Eliju razbiju oklop. Moraju naći način da ga poprave prije nego što ta pukotina za njihova prijatelja postane opasna.

 

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju