Cvrčak cijeloj livadi ne da spavati. Maja i Willy odu ga potražiti: Chris pokušava cvrčkicu Lilu pozvati na ples, ali šalje joj pogrešnu poruku!

2.sez., 11-12.ep - 13. prosinca

Cvrčak cijeloj livadi ne da spavati. Maja i Willy odu ga potražiti: Chris pokušava cvrčkicu Lilu pozvati na ples, ali šalje joj pogrešnu poruku! Flip će mu pomoći da svoje instrumente koristi na bolji način i Chris će na kraju zavesti cvrčkicu. Muha je Benu ukrala kuglu kako bi joj poslužila kao gnijezdo u koje će položiti jaja. Na nesreću, upravo je tu kuglu Ben htio izložiti na velikom susretu kotrljana! Maja i Willy odluče pomoći Benu i napraviti novu kuglu koja će biti namijenjena muhi. Ben s veseljem svojim prijateljima pokazuje kako on pravi kugle.

2.sez., 13-14.ep - 14. prosinca

Maja je slučajno Beatrici smočila krila. Ona je izgubila dio svojeg peluda i ne može više letjeti. Maja mora pronaći rješenje i pomoći joj: bliži se veliki bal leptira... U igri Maja i Willy Eliju razbiju oklop. Moraju naći način da ga poprave prije nego što ta pukotina za njihova prijatelja postane opasna.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju