Maja i Willy pronašli su bačenu bocu od soka. Willy je ušao u bocu kako bi kušao slatku tekućinu, no boca se otkotrljala niz brijeg i sa sobom odnijela i Benovu loptu.

2.sez., 1-2.ep - 10. siječnja

Maja i Willy pronašli su bačenu bocu od soka. Willy je ušao u bocu kako bi kušao slatku tekućinu, no boca se otkotrljala niz brijeg i sa sobom odnijela i Benovu loptu. I boca i lopta nestaju u šumi. Maja i Ben odluče ih potražiti.
Willy je u blizini vidio medvjeda. Maja obavještava Kraljicu, koja naređuje evakuaciju košnice. Kad Maja i Willy shvate da je paniku u košnici prouzročio plišani medvjedić, boje se Kraljici priznati svoju pogrešku.


2.sez., 3-4.ep - 11. siječnja

Budući da je službeni Kraljičin glasnik odsutan, gospođa Kasandra organizira natjecanje za izbor pomoćnog glasnika. Maja, Willy, Lara, Maks i Elio natjecat će se jedni protiv drugih u ludoj utrci po livadi. Cilj je dostaviti važnu poruku u susjednu košnicu.
Sudac Voskić pregledava košnicu i otkriva da je Maja izašla iz nje. Odluči je protjerati iz košnice i s livade, vjerujući da je njezin životni stil prijetnja za ostale pčele. No, za vrijeme napada osa Maja i njezini prijatelji dokazat će da ona ima svoje mjesto u zajednici.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju