Viktorija Novosel, pobjednica Supertalenta 2010 Nove TV označila je početak svoje glazbene karijere na danas održanoj press konferenciji.

„Serum optimizma“ – kako ju je nazvao Enis Bešlagić - Viktorija Novosel, pobjednica Supertalenta 2010 Nove TV označila je početak svoje glazbene karijere na danas održanoj press konferenciji. Uz kratak nastup na kojem je uz gitaru otpjevala veliki hit Josipe Lisac "Kad Dunav ljubi nebo", predstavila je medijima svoj prvi singl.

U klubu Sax! planove mlade pjevačke nade, uz Viktoriju, su predstavili Branko Komljenović, direktor diskografske kuće Menart, Siniša Svilan, direktor programa Nove TV te Enis Bešlagić, član žirija Supertalenta.

Za prvi Viktorijin singl izabrana je pjesma 'Paloma Negra' koju je izvela u finalu Supertalenta i najavljen je album koji bi trebao izici u proljece 2011.. Glazbeni prvijenac bit će koncipiran od najpoznatijih pjesama domace i strane glazbene scene, po Viktorijinom izboru i u njenom aranžmanu. Svojim izborom pjesama već u Supertalentu ('Kad Dunav ljubi nebo' Josipe Lisac te 'Što te nema' Jadranke Stojaković) Viktorija je pokazala svoj specifičan ukus i dala nagovijestiti kakav tip glazbe preferira te u kojem smjeru će se njena karijera razvijati.

Kako smo mogli cuti od strane Menarta, diskografske kuće s kojom je Viktorija potpisala ugovor o suradnji, pobjednica Supertalenta je pokazala da je njezin glazbenih ukus istančan te usmjeren ka publici koja možda i nije tipična za dosadašnje showove. Na to se nadovezao g. Svilan istaknuvši kako je Supertalent Nove TV talent show kojemu je cilj naći najtalentiranije ljude u Hrvatskoj i time promovirati talent, znanje i pozitivne vibracije.

Takodjer, g. Svilan je istaknuo značaj suradnje Supertalenta Nove TV, Menarta i Viktorije Novosel zbog razvoja mladih talenata, a pogotovo zato jer je Viktorija iznad svega "jedno beskrajno drago stvorenje" te da Hrvatskoj treba "više takvih smijehova".

Enis Bešlagić, kao član žirija Supertalenta, sudjelovao je neposredno u izboru Viktorije Novosel medju najbolje u showu, a za njenu pobjedu pobrinula se publika koja je "prepoznala Viktorijin karakter i nagradila ju pobjedom".

Viktorija je na kraju porucila da je jako sretna zbog pobjede ali narocito zbog razvoja dogadjanja te potpore Nove TV i Menarta. Poručuje svim budućim najtjecateljima Supertalenta da budu svoji, da se ne moraju prilagođavati da bi uspjeli i da se svakako prijave na audicije, jer je to početak ostvarivanja njihovih snova.

Prvi album Viktorije Novosel očekuje se u proljeće 2011., a u to vrijeme se planira i njen samostalni koncert i to upravo u klubu Sax! gdje je press konferencija danas i održana.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju