U trećoj sezoni gledatelji će vidjeti kako se Mike i Molly snalaze kao odnedavno vjenčani par.

Nova TV donosi treću sezonu urnebesne humoristične serije o dobrodušnom pozorniku i simpatičnoj učiteljici iz Chicaga koji su gotovo odustali od potrage za ljubavlju, no onda su se upoznali i započeli zajednički život. U trećoj sezoni gledatelji će vidjeti kako se Mike i Molly snalaze kao odnedavno vjenčani par.

'Mike i Molly' je humoristična serija o paru iz radničke klase – oboje su gotovo odustali od potrage za pravom ljubavlju, no onda ih je spojila sudbina. Mike Biggs (Billy Gardell) je dobroćudni pozornik koji na poslu provodi najviše vremena s brbljavim partnerom Carlom McMillanom (Reno Wilson). Kada se tome najmanje nada, Mike upozna Molly Flynn (Melissa McCarthy), simpatičnu učiteljicu u osnovnoj školi, u koju se odmah zaljubi.

Molly živi sa svojom privlačnom starijom sestrom Victorijom (Katy Mixon) i majkom Joyce (Swoosie Kurtz) koja voli dobro vino i očijukanje s muškarcima. Mike i Carl redoviti su gosti u zalogajnici u kojoj radi njihov prijatelj Samuel (Nyambi Nyambi), pa tamo provode dosta vremena raspravljajući o svakodnevnim problemima koji ih muče. U vezu Mikea i Molly često se miješa Mikeova majka Peggy (Rondi Reed), dok Carlova baka (Cleo King) i Joycein zaručnik Vince (Louis Mustillo) uvijek spremno uskaču u pomoć svojim savjetima o ljubavi.
 
Seriju pratite od 2. studenog u jutarnjem terminu od ponedjeljka do petka!

Više o seriji i glumcima pročitajte na linku - Mike i Molly

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju