Sasvim drugačije: prvi glazbeno dramski spektakl i prvu dramsku seriju iz vremena Domovinskog rata publika je, čini se, s nestrpljenjem iščekivala.

Neodoljiva kombinacija glazbe i drame koju je sinoć prvi put gledateljima u Hrvatskoj donijela Stella, i prva priča čija je radnja smještena za vrijeme Domovinskog rata, a koja prati živote dvoje mladih ljudi u ratnom Dubrovniku, gledatelje su osvojili već prvim epizodama. Sinoć je svaku od tih TV premijera gledalo više od 650.000 gledatelja.

Glazbeno dramski spektakl Stella prati priču dvije mlade i izuzetno glazbeno talentirane djevojke – Jasmine i Lane. Obje se prijavljuju na talent show Stella u nadi da će pobijediti. No, djevojke imaju sasvim drugačije motive. Jasmina prelazi put od trnja prema zvijezdama kako bi osvojenom nagradom platila operaciju koja njezinoj majci može spasiti život. Lana je spremna na sve kako bi pobijedila i postala zvijezda, jer joj samo nevjerojatan uspjeh može vratiti ljubav stroge i zahtjevne majke.

Dramska serija Zora dubrovačka prva je serija na našim ekranima koja nas vodi u vrijeme Domovinskog rata, kada je Dubrovnik bio pod opsadom. Sinoć smo upoznali novi omiljeni televizijski par, Mara i Juditu, čiju je sreću zbog početka iskrene ljubavi prekinuo rat – granatiranje Dubrovnika. Mladi par glume Barbara Bilić i Boris Ler, dok Dragan Despot, prvak HNK, predvodi ostatak odlične glumačke ekipe.

Zoru dubrovačku nastavite pratiti već večeras od 21:10 na Novoj TV, dok nas nove epizode Stelle očekuju svake nedjelje!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju