Nova TV donosi jesen punu noviteta- prvi glazbeno dramski spektakl na ovim prostorima i prvu dramsku seriju koja nas vodi u ratni Dubrovnik.

Dragan Despot, Boris Ler, Barbara Bilić, Amar Bukvić, Vanessa Radman, Alen Liverić, Jelena Perčin, Ana Kvrgić, Mirna Medaković, Ivana Horvat, Stefan Kapičić od ove će vam nedjelje pričati snažnu priču o ukradenoj mladosti dvoje mladih ljudi koji će zbog rata brže odrasti i sazrjeti. Podsjeti će nas na snagu ljubavi i na bezuvjetnu predanost domovini.

Zora dubrovačka autorice Jelene Veljače, koja se snima pod redateljskom palicom Branka Ivande, premijeru prve epizode doživjet će u nedjelju (15.09.) s početkom u 20 sati. Gledatelji pred malim ekranima otputovat će kroz vrijeme, u početak devedesetih godina, kada je Dubrovnik bio pod stalnom opsadom mjesecima. Hoće li neizmjerna i čista ljubav prevladati ratne i životne prepreke - ne propustite pratiti na Novoj TV!

Nakon prve epizode Zore dubrovačke, u 21,10 sati, gledatelje očekuje prava poslastica: prvi glazbeno dramski spektakl na ovim prostorima. Stella vam predstavlja dvije talentirane djevojke na putu prema zvijezdama: jedna se bori za majčin život, druga za majčinu ljubav– djevojke koje će u vaše domove unijeti glazbu, ples, strast… Izuzetno talentirana glumačka ekipa oduševit će vas vrhunskom glumom, izvanrednim pjevačkim sposobnostima i plesnim koracima.

Vanda Winter, Sementa Rajhard, Nebojša Glogovac, Bojana Gregorić, Stjepan Perić, Ivan Glowatzky, Mladen Vulić, Linda Begonja, Amar Bukvić, Mislav Čavajda, Mate Gulin, kroz 14 epizoda koje će se prikazivati nedjeljom, otkrit će vam čarobni svijet Stelle koji će zasigurno dovesti sve generacije pred male ekrane.

Ne propustite prve epizode željno iščekivanih serija Zora dubrovačka i Stella, ove nedjelju u 20 i 21,10 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju