Četvrta audicijska emisija Supertalenta otkrit će nove talente koji su pohodili audicije diljem Hrvatske i prezentirali svoja znanja i vještine pred zahtjevnim žirijem i publikom.

Gledatelji imaju priliku vidjeti niz zanimljivih nastupa jer na pozornicu kazališta popet će se talenti u rasponu od devet do sedamdesetdevet godina. Raspjevani mesar, kako sebe naziva Radovan Šofranac, svoj talent odlučio je prvi put osloboditi upravo na riječkoj audiciji koja je ujedno bila i njegov prvi nastup. Da je Supertalent već proslavio brojne mlade talentirane plesače svjedoči i činjenica da su nekadašnji natjecatelji sada postali učitelji talentima koji tek dolaze. Naime, ovog petka gledatelji imaju priliku upoznati i Marina Radicu čiji su učitelji prošlogodišnji finalisti, članovi skupine Unit X. Ovaj 21-ogodišnji student elektrotehnike demonstrirat će žiriju i publici electro boogie stil plesa. Poznati glumac Rade Šerbedžija ne može navodno suspregnuti suze kada čuje glas Burhana Huseina, a na talent dvojice braće Husein nije imuna ostala ni slavna Esma Redžepova. Na Supertalent Burhan dolazi sa svojim bratom Almedinom, a ovi majstori za udaraljke dobro će protresti riječki HNK i njegovu publiku dići na noge.

 

 

Skupina s najvećim rasponom u godinama i najimpresivnijim ukupnim dojmom osječke audicije bio je tim Jiu jitsu kluba iz Gunje. Ovotjedno izdanje Supertalenta donosi atraktivni nastup boraca koji se sastoji od raznovrsnih tehnika samoobrane od naoružanog i nenaoružanog napadača s elementima akrobatskih bacanja. Za ovaj nastup također je zaslužan jedan prošlogodišnji polufinalist, trbušni plesač Vjekoslav Didović koji ih je potaknuo da se prijave.
Gledatelji imaju priliku upoznati i hrvatsku Dolly Parton Snježanu Vranješević, umjetničkog imena Julles. Snježana je zajedno sa svojim suprugom nastupala diljem Europe baš kao legendarni duo Dolly Parton i Kenny Rogers.
Najmlađi učenik rock akademije, osnovnoškolac Vlad Vučeta također će sa širim auditorijem doći podijeliti svoj talent te pokazati vještinu sviranja bubnja. Vidjet ćemo ovog petka i talentiranog 41 –ogodišnjeg ekonomista, Kristijana Mohorovića koji će izvesti originalnu verziju svog singla 'Frankfurt'. Ubrzo nakon održane audicije upravo je ovaj njegov singl krenuo i u prodaju diljem svijeta i to u 19 online trgovina. Kristijan koji sigurnim koracima kroči u svijet trance glazbe kaže kako je nastup na Supertalentu za njega jedno vrlo lijepo i korisno iskustvo, a ukoliko bude odabran među pedeset polufinalista garantira party za pamćenje.

U prošloj emisiji vidjeli smo nastup jednog talentiranog imitatora, a ni u ovotjednom Supertalentu neće nedostajati ovog talenta. Ivan Čotić prisjetit će nas na karaktere dobro poznatih likova iz legendarne serije izvodeći njenu naslovnu pjesmu Naše malo misto.

Talenti će u još jednoj uzbudljivoj audicijskoj emisiji glumiti, plesati, pjevati, imitirati i nastupati onako najbolje što znaju i umiju, a oni natjecatelji koji će na žiri ostaviti najimpresivniji dojam proći i u idući krug gdje će se na okupu naći samo najbolji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju