Nicolas Cage oduševio još jednom odličnom transformacijom u drugom nastavku Ghost Ridera.

Iako je Eva Mendes odbila glumiti u nastavku ove filmske uspješnice, Cage je uz kolegu Idrisa Elbu odradio izvrstan posao.



Nicolasa Cagea navikli smo gledati u odličnim ulogama, no još nas je jednom oduševio svojom sposobnošću uživljavanja u lik Johnnyja Blazea. Kako je Cage savršeno utjelovio lik kultnog superheroja te odglumio ludilo koje ga obuzima, pogledajte u videu.



Johnny se u novoj viziji redatelja Marka Neveldine i Briana Taylora još uvijek bori sa svojim prokletstvom đavoljeg lovca na glave, ali riskira izgubiti sve kad se udruži s vođom skupine pobunjenih opata kako bi spasili dječaka od samoga đavla...Na taj bi se način možda i on mogao zauvijek osloboditi svoje kletve.

Idris Elba u filmu glumi lik Moreaua, religioznog svećenika koji je ujedno i alkoholičar. Elba je priznao kako su jedan od razloga zašto je prihvatio ulogu biti upravo motocikli.
 

Napetu akciju "Ghost Rider 2: Duh osvete" ne propustite pogledati u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova koji vas očekuju ovaj tjedan potražite na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju