'Srebrna krila su moja dječačka ljubav i ostvarenje snova. Počeli smo svirati jer su u to vrijeme sve cure gledale muzičare', otkrio je Vlado Kalember voditelju Daliboru Petku na snimanju emisije IN magazin koju gledatelji imaju priliku pogledati ovog petka.

'Srebrna krila su moja dječačka ljubav i ostvarenje snova. Počeli smo svirati jer su u to vrijeme sve cure gledale muzičare', otkrio je Vlado Kalember voditelju Daliboru Petku na snimanju emisije IN magazin koju gledatelji imaju priliku pogledati ovog petka. Popularni pjevač ponovno je okupio Srebrna krila s kojima snima novi album i priprema veliki povratnički koncert 1. srpnja na zagrebačkom jezeru Bundek. 'Vlado uđe u studio i ako pjesma traje tri minute, on ju otpjeva za dvije', otkrio je tajnu o pjevaču vječno promuklog glasa njegov producent Hrvoje Grčević Grga. Naime, Grga je bio samo jedno od iznenađenja u rubrici 'Petkom s Petkom' u kojoj gostuje i frontman Aerodroma Jurica Pađen. 'Kad bih morao demonstrirati model za gospodina, to bi bio moj prijatelj Vlado. O njemu bih mogao napisati knjigu jer on ima više priča od Šeherezade', rekao je Pađen otkrivši s Kalemberom nikad objavljenu informaciju – Vlado je trebao biti basist grupe Azra. 'Johnny Štulić upravo je s Kalemberom zamišljao idealnu postavu benda', otkrio je Jurica, a Kalember potvrdio da je sve propalo zato što se sa Štulićem bilo teško dogovoriti.

Kalember je pred kamerama pokazao i svoju nježniju stranu. 'Danas za mene postoji samo jedan prioritet, a to je dijete. Kad jedno malo biće kaže tata, to je najljepša glazba koju sam čuo u životu', otkrio je raznježeni pjevač kojeg će na snimanju iznenaditi i doktor Darko Skalak koji je porodio Vladinu suprugu, Anu Rucner. 'Nazvao sam doktora i rekao mu: čuj Ani je malo mučno, ide joj na povraćanje. Da nema možda gripu?', prisjetio se Kalember kroz smijeh, a doktor je rekao da je bolje da dođe k njemu na pregled. Vladina sestra Mia opisala ga je kao tatu iz bajke. 'Kad se čovjeku dogodi dijete s 52 godine, ne može biti ništa drugo nego zaljubljeni tata'. Kalembera je na snimanju iznenadio i vjenčani kum Mladen Zaplatić, koji je rekao kako svi prijatelji od Vlade očekuju još samo rođenje curice.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju