S Petkom će Danijela oživjeti i dane Eurosonga na kojem je nastupala s pjesmom 'Neka mi ne svane'. 'Kad bi mi se ukazala dobra prilika i pjesma, još jednom bih se odvažila na Eurosong. Zašto ne?

'Ona je netko kog' voliš i dok ga još nisi upoznao', tim je riječima Kemal Monteno opisao svoju kolegicu Danijelu Martinović, koja će ovog tjedna stati pred kamere IN magazina. Danijelu će u svojoj rubrici ugostiti voditelj Dalibor Petko, a kao iznenađenje će joj dovesti pjevača s kojim je snimila duet 'Ovako ne mogu dalje'. 'Kemo me je dobio na foru. Nazvao me i rekao da će me odvesti u kino i na kokice ako snimimo pjesmu', otkriva popularna pjevačica, a ponovni susret starih prijatelja gledatelji će moći vidjeti već ovog petka na Novoj TV.

S Petkom će Danijela oživjeti i dane Eurosonga na kojem je nastupala s pjesmom 'Neka mi ne svane'. 'Kad bi mi se ukazala dobra prilika i pjesma, još jednom bih se odvažila na Eurosong. Zašto ne?', otkriva pjevačica koja je Nini Badrić poželjela puno sreće i poručila da se dobro drži. Danijela je pokazala i kako ostaje u formi za svoje plesne nastupe, a vidjet ćemo i za koga se Danijela udala u emisiji. Najemotivniji trenutak bit će susret iznenađenja s dječakom kojem je prije deset godina pomogla spasiti život.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju