Ususret povratku u Ameriku Franka Batelić stat će pred kamere IN magazina. Kako će mlada pjevačica reagirati na brojna iznenađenja koja joj je pripremila ekipa 'Petkom s Petkom'

Nova TV, IN magazin, 10. veljače u 17.25 sati!

Voditelj Dalibor Petko ispunit će joj dugogodišnji san i odvesti je u kazalište 'Komedija' gdje će odraditi profesionalnu audiciju ispred glumca i redatelja Igora Mešina.

No, to neće biti jedino iznenađenje za Franku. U studiju kod njenog producenta Borisa Đurđevića dočekat će ju Massimo, koji će joj ponuditi zajednički duet. Između ostalog Franka će Petku ispričati sve o svojim uspjesima s dečkima, gdje su je sve pratili paparazzi, a pokazat će i kako se snalazi u ulozi novinarke. Franka je otkrila da preko Interneta prati sve što se događa u Hrvatskoj, a najviše ju je razveselila pobjeda Kukuriku koalicije, čime se pjevačica prvi puta javno politički opredijelila. Franka će pokazati i što je naučila u Bostonu, moći ćemo vidjeti kako repa, beatboxa, izvodi jazz, ali i pjeva narodnjak. Franka kaže da zna samo jedan, a koji je u pitanju gledatelji imaju priliku provjeriti u petak u IN magazinu na Novoj TV.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju