Zdravko Čolić će se uoči zagrebačkog koncerta uhvatiti ukoštac s ekipom IN magazina. Čola će voditelja Dalibora Petka ugostiti u Novom Sadu gdje je izrekao sudbonosno 'da'.

Nova TV, IN magazin, petak, 2.ožujka u 17.25 sati.

Zdravko Čolić će se uoči zagrebačkog koncerta uhvatiti ukoštac s ekipom IN magazina. Čola će voditelja Dalibora Petka ugostiti u Novom Sadu gdje je izrekao sudbonosno 'da' prije desetak godina. No popularni pjevač nije znao da će Petko dovesti ženu koja ga je oženila. 'Ovo je vjenčanje obilježilo moj životni vijek', izjavila je matičarka Edit Čorba koja je obred na kojem su prisustvovali samo najuži članovi obitelji i najbliži prijatelji obavila u tajnosti, daleko od medija. Vijest o Čolinom vjenčanju procurila je tek kroz nekoliko mjeseci, a Edit je tajnu čuvala čak i od svojih najboljih prijateljica. Sa Zdravkom se od tada nije vidjela, no kad je stigla kao iznenađenje, popularni pjevač nije mogao sakriti sreću zbog ponovnog susreta. Iznenađenju se pridružio i Čolin vjenčani kum Milan Berar, a kako je prošao susret vidjet ćemo ovog petka u IN magazinu.

Čolić će između ostalog otkriti i sve o pripremama za ponovni susret sa zagrebačkom publikom te čime ga obožavateljice časte na pozornici. Prvi puta gledatelji imaju priliku doznati i detalje o tome kako je Čolić proslavio svoje uplovljavanje u bračnu luku te kako je biti u njegovoj koži.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju