Ona pjeva, prosvjeduje, volontira i obožava satima gledati seriju u kojoj glumi!

Vrlo osebujnu forenzičarku Abby gledamo u kriminalističkoj seriji Navy CIS čija se deveta sezona počela emitirati prošlog petka na Novoj TV. Utjelovila ju je glumica Pauley Perrette, koja se i privatno baš i ne razlikuje od jedinstvene, neuobičajene i obožavane Abby!
Za svoj lik kaže kako o njemu zna baš sve te kako je prava ´Enciklopedija Abby´ čak i za redatelje. Tako ih je jednom prilikom upozorila kako ne mogu uvrstiti scenu gdje Abby jede avokado iz razloga što je puno ranije u jednoj epizodi serije izjavila kako je na to voće alergična.

Za kraj snimanja Navy CIS-a ne želi niti čuti. Dodaje kako su se njen kolega Michael Weatherly i ona dogovorili kako se nikad neće moći oprostiti od snimanja ove serije, čak i ako joj dođe kraj otići će jedino da ih fizički izbace sa seta.

U ekskluzivnom intervjuu za portal paulsemel.com otkrila je kako ne samo da obožava svoj posao, već i kod kuće slobodno vrijeme najradije provodi gledajući maraton Navy CIS-a: ´Kad imam slobodnog vremena, mrzim izlaziti iz kuće! Ne volim putovati, ne da mi se ići nigdje. Tada želim samo biti kod kuće i gledati Navy CIS u svom dnevnom boravku.´ Dodala je i što joj je najbolje kod serije čiji je neizostavan dio: ´To je vojna kriminalistička drama, a zapravo je smješnija od većine humorističnih serija. I to je ono na što naši gledatelji uvijek mogu računati.´

Malo je poznato da je Pauley Perrette ujedno i glazbenica koja je pjevala u ženskom bendu ´Loo-ball´, a snimila je i pjesmu koja se koristila kao soundtrack u jednoj epizodi šeste sezone Navy CIS-a. Svestrana Pauley uz to je svojom pojavom krasila poznato imanje Hugha Hefnera kao Playboyjeva zečica.

Nakon fakulteta, na kojem je studirala sociologiju, psihologiju i kriminalistiku, radila je kao konobarica u kafiću u New Yorku, snimala reklame, glazbene spotove i posuđivala glas za sinkronizaciju.

Svoj privatni, pomalo neuobičajeni način života ´začinila´ je zarukama sa snimateljem Michaelom Bosmanom. Međutim, par se nije pravno vjenčao jer je Pauley odlučila da će čekati sve dok se u SAD-u ne mogu svi ravnopravno vjenčati.

U slobodno je vrijeme uključena u rad čak tridesetak dobrotvornih organizacija, među kojima su spašavanje i briga o životinjama, angažman oko građanskih i političkih pitanja, pomaganje američkom Crvenom križu, itd.

Devetu sezonu kriminalističke serije Navy CIS gledatelji mogu gledati od ponedjeljka do petka u 14.20 sati na Novoj TV te svakim radnim danom u 22 sati na programu Doma TV-a.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju