Televizijska premijera blockbustera o bandi iskusnih lopova ovog petka na Novoj TV!

´Oceanovih 13´ pred kamerom ponovno okuplja velika glumačka imena poput Georgea Clooneyja, Brada Pitta, Matta Damona, Andyja Garcije, Caseya Afflecka, Al Pacina i Vincenta Cassela, dok je ´iza kamere´ oskarovac Steven Soderbergh. Al Pacino i Andy Garcia opet su zajedno na filmskom platnu, prvi puta nakon mega uspješnog ´Kuma 3´ u kojem su također zajedno glumili.

Film je 2008. godine osvojio nagradu ´People´s Choice Award´ za najbolji tandem na ekranu Pitt-Clooney, a na kino blagajnama diljem svijeta je zaradio više od 311 milijuna američkih dolara. O tome koliko se glumačka ekipa na setu sprijateljila i opustila najbolje govore međusobne šale na račun situacija iz privatnog života, koje su postale dio scenarija. Tako u jednom dijelu filma Danny (Clonney) kaže Rustyju (Pitt): ´Smiri se i imaj djecu!´, što je u stvari šala na račun privatnog život Brada Pitta i Angeline Jolie. Clooney je pak dobio ´opasku´ na račun kilograma i ozljede koje je zadobio snimajući film ´Syriana´.

Danny Ocean (George Clooney) i njegova ekipa sada su brojniji za još jednog člana, i suočavaju se s najopasnijim i najunosnijim poslom do sada. Opaki vlasnik kockarnice Willy Bank (Al Pacino) nije ni sanjao da sreća nije na njegovoj strani kad je prevario Reubena Tishkoffa (Elliott Gould), zbog čega je Reuben završio u bolničkom krevetu. No, Bank se zeznuo jer je možda onesposobio jednog od Oceanovih, no ostatak bande je ostao na nogama i sada imaju zajednički cilj: uništiti Banka u noći njegova najvećeg trijumfa, velikog otvorenja nove kockarnice prikladnog naziva ´Banka´.

Ne propustite završni dio trilogije ´Oceanovih 13´ koji će vam otkriti sve tajne i trikove iskusnih kriminalaca - u petak 17. svibnja u 21.15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju