Dnevnik Nove TV je na Staru godinu gledalo preko 740 000 ljudi. Nova TV je odnijela pobjedu te je imala najgledaniji novogodišnji TV program u zemlji!

Dnevnik Nove TV bio je najgledaniji u svom terminu kao i program Nove TV koji je od 19 sati na Staru godinu pa sve do jutarnjih sati nove 2013.pratio najveći broj gledatelja!

Legendarni Fazlinovići u seriji 'Lud, zbunjen, normalan' opet su pokazali kako su kraljevi svog termina te ih je na Staru godinu, 31. prosinca gledalo preko 700 000 ljudi. Dogodovštine Izeta, Faruka i Damira ostvarile su 39,7% udjela u gledanosti. Nova TV je na dan prije Nove godine emitirala i spektakularan meč Mirko Filipović 'Cro Cop’ vs. Shinichi Suzukawa, bivšeg japanskog sumo borca. Cro Cop-a je s 36,6 % udjela u gledanosti potukao ostale programe, a pred ekranima Nove TV Mirka je pratilo preko 650 000 hrvatskih gledatelja. Nova TV je odnijela pobjedu i u svom prigodnom novogodišnjem programu.

Ponoć se pred malim ekranima dočekala upravo uz show 'I godina Nova 2013.' u kojemu je gledatelje nasmijavala ekipa iz Nad lipom 35. Show je ostvario 30,1% udjela u gledanosti, odnosno gledalo ga je preko pola milijuna gledatelja.

Najviše gledatelja ostalo je u 2013. godini upravo uz program Nove TV i to uz emisiju uživo 'S Novom u Novu'. Ova emisija je s 24,7% udjela u gledanosti i sa skoro 200 000 gledatelja odnijela pobjedu u svom terminu te pokazala kako je Nova TV i na samom početku 2013. ostala prvi izbor gledatelja.

*Izvor: Nielsen Audience Measurement
Ciljna skupina: 4+ (opća populacija)

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju