Nova TV je u 2011. bila najgledanija televizija ostvarivši na općoj populaciji najveći udio u gledanosti - čak 31,8 posto u udarnom terminu kada je najviše gledatelja pred ekranom i 23,6 posto na cijelom danu.

Prema rezultatima gledanosti za 2011. godinu Nova TV je najgledanija televizija u Hrvatskoj s vodećim informativnim i zabavnim serijskim programom. U protekloj godini dobila je i ocjenu kvalitete Qudal kao najkvalitetnija televizija.

Nova TV je u 2011. bila najgledanija televizija ostvarivši na općoj populaciji najveći udio u gledanosti - čak 31,8 posto u udarnom terminu kada je najviše gledatelja pred ekranom i 23,6 posto na cijelom danu.

Udio u gledanosti televizija u RH

Uz vodeću poziciju kanala, Nova TV godinu završava kao lider u informativnom i zabavnom serijskom programu. Dnevnik Nove TV je s gledanošću od 15,9 posto i 41 posto udjela u gledanosti najgledanija središnja informativna emisija u zemlji. U zabavnom programu najgledaniji projekt bila je serija 'Larin izbor' s prosječnom gledanošću od 21,2 posto gledanosti. Epizoda 'Larinog izbora' emitirana 24. studenoga ujedno je bila i najgledaniji pojedinačni program u 2011. godini s ostvarenih 29,39 posto gledanosti, odnosno 1 223 000 gledatelja. Nova TV je i apsolutni pobjednik u serijskom programu, budući da su četiri najgledanije serije upravo one koje su se prikazivale na Novoj TV.

Gledanost središnjih informativnih emisija


 

TOP 10 SERIJA U HRVATSKOJ

Vrhunski rezultat kanala Novoj TV su osigurali jak informativni i serijski program, ali i kvalitetna domaća produkcija. Među najgledanijim zabavnim emisijama u Hrvatskoj u 2011. bile su emisije 'Supertalent' s prosječnom gledanošću od 15,2 posto i 'Masterchef' s 13 posto prosječne gledanosti.

Uz rezultate gledanosti, Nova TV je u protekloj godini ocijenjena i kao najkvalitetnija TV kuća s najkvalitetnijim TV programom. Prema rezultatima istraživanja kvalitete medija Quality Medal, koje je proveo međunarodni Centar za istraživanje tržišta GfK, građani Novu TV smatraju najkvalitetnijom u svim istraženim televizijskim kategorijama: TV kuća, zabavni program i centralna informativna emisija.

 

 

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju