Nova TV je medijski pokrovitelj prvog nacionalnog festivala oglašavanja Ideja X koji se održava 26. i 27. svibnja na Zagrebačkom velesajmu.

Nova TV je medijski pokrovitelj prvog nacionalnog festivala oglašavanja Ideja X koji se održava 26. i 27. svibnja na Zagrebačkom velesajmu. U natjecateljskom dijelu pristiglo je 269 radova, od čega 200 za nagradu X - tradicionalno oglašavanje u offline medijima, te 69 za nagradu Mixx - najbolje radove u online/digitalnim medijima.

Radovi i agencije za nagradu X međusobno se natječu u dvije osnovne skupine: "Best on market" i "Best of Admaking" prema industrijama u kojima djeluju oglašivači. Također se dodjeljuje i Grand Prix najbolju kreativnu kampanju. Na Ideji X Nova TV sudjeluje s posebnim interaktivnim kornerom koji je privukao brojne posjetitelje i sudionike festivala. Dvodnevni događaj vodi lice Nove TV Ana Stunić, a zanimljivi panel fight club moderira reporter Provjerenog Edin Mahmuljin. U panelu se loši odgovori sudionika kažnjavaju gađanjem spužvastim lopticama što cijeli panel čini vrlo dinamičnim i zanimljivim kao što je i cijela Ideja X. Na završnoj svečanosti festivala dodijelit će se i prestižne nagrade za oglašivača godine i agenciju godine.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju