Servis videa na zahtjev OYO.hr donosi novo iznenađenje svojim korisnicima. Od ovog tjedna bit će dostupne epizode povijesne dramske serije 'Polja nade'.

'Polja nade', originalnog naziva (Hanımın Çiftliği), serija snimana je s jednim od najvećih budžeta u povijesti turske televizijske produkcije, a govori o pedesetim godinama prošlog stoljeća. To je serija o ljubavi, izdaji i ambiciji. Uloga Muzafera u ovoj seriji bila je ponuđena Halitu Ergencu (1001 noć, Sulejman Veličanstveni), no ipak je pripala Mehmetu Aslantugu, poznatom turskom glumcu koji je u svojoj bogatoj karijeri ostvario 20-ak filmskih uloga.

>>> Polja nade, prva epizoda na OYO.hr

U Adani 1950. godine mlada i prelijepa Gulu (Özgü Namal) radi u tvornici za preradu pamuka čiji je vlasnik moćni i bogati lokalni zemljoposjednik gospodin Muzafer (Mehmet Aslantuğ). Gulu je zaljubljena u Kemala (Caner Cindoruk), koji u istoj tvornici radi na održavanju strojeva. Nesretna Gulu živi u siromašnoj četvrti te radi od jutra do mraka, a njezin brat Hamza i otac Džemšir neprestano je zlostavljaju i otimaju sve što uspije zaraditi. Aga Muzafer je gospodar svih plodnih polja u Adani. On je čovjek rastrgan između nemilosrdnog i emotivnog života koji siromašan narod zapošljava u svojoj tvornici i na poljima pamuka. Kada nesretna Gulu ostane bez Kemala, koji je popustio pritiscima okoline, izlaz vidi u bogatom Muzaferu, čovjeku koji će joj donijeti bogatstvo i moć.

Dok gledatelji Nove TV očekuju prikazivanje ove napete serije na Novoj TV, pretplatnici OYO.hr-a imat će prilike premijerno je gledati na internetu. Prve dvije epizode 'Polja nade' bit će besplatne, a za njihovo gledanje dovoljna je samo registracija na servis OYO.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju