Do sada je skupljeno više od 500 felfieja, a društveno odgovorna akcija kojom pomažemo životinjama nastavlja se i dalje.

Već treći tjedan za redom vaši felfieji pomažu životinjama. Nakon što smo prikupili novih 150 felfieja, Nova TV u suradnji sa Sparom donirala je hranu za konje udruzi ''Krila-terapijsko jahanje'' koja pomaže osobama sa cerebralnom i dječjom paralizom. Ovih osam plemenitih ljepotana svakodnevno radi s djecom predškolske i osnovnoškolske dobi.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Nama to dosta znači zato što je, kako bi se reklo u narodu, baviti se konjima skup sport, pogotovo kad se bavite ovakvim socijalnim djelatnostima. Konji pomažu na način pravilnog položaja djeteta na konjskim leđima koji daje impulse u središnji živčani sustav kao da dijete samo hoda. To je specifično za konje i to nema niti jedna druga životinja', izjavio je Saša Tuksar, predsjednik udruge ''Krila-terapijsko jahanje''.

Do sada je skupljeno više od 500 felfieja, a društveno odgovorna akcija kojom pomažemo životinjama nastavlja se i dalje. Ne zaboravite i dalje slati felfieje na mail felfieHR@novatv.hr ili objavljivati ih putem #FelfieHR na društvenim mrežama. Svoje fotografije sa životinjama možete uploadati i izravno na našu stranicu, a najbolje felfieje pokazat ćemo i u IN magazinu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju