Nova TV gledateljima i ovih blagdana donosi najbolji prigodni program. Zajedno sa svojom obitelji i prijateljima okupite se oko malih ekrana kako bi uživali u programu Nove TV.

Ususret Božiću u nedjelju 18. prosinca u spektakularnom superfinalu saznat ćemo tko je pobjednik treće sezone Supertalenta, a zabava će se nastaviti i u nadolazećem blagdanskom tjednu.

Nova TV donosi prekrasna blagdanska jutra uz crtane filmove i brojne atraktivne filmske naslove. Svoju omiljenu seriju 'Larin izbor' gledatelji će moći gledati na blagdan Svetog Stjepana kada će novi uzbudljivi trenuci unijeti novu dozu dramatičnosti u život prelijepe junakinje Lare koja unatoč svim nedaćama vjeruje u ljubav i poštenje ljudi.

Izdanja IN magazina u nadolazećim blagdanskim danima bit će puna prigodnih reportaža i prilagođenih redovnih rubrika koje donose pregled najzanimljivijih događanja i razgovore u pravoj blagdanskoj atmosferi.

Provjereno u ovo blagdansko vrijeme donosi brojne zanimljive teme, a nekome će ekipa informativnog magazina ispuniti i veliku želju.

Blagdanska jutra uz crtane filmove

Nova TV je za blagdane pružila pregršt veselja za najmlađe gledatelje. Mnogobrojni crtani filmovi oduševit će mališane te u domove gledatelja unijeti veselje i toplinu. Petodijelna crtana serija '10 dječjih božjih zapovijedi' nagrađivana s mnogobrojnim nagradama prikazuje život jedanaestogodišnjeg dječaka Svena i njegovih prijatelja, uključujući i grupu životinja, u interakciji s biblijskim likovima poput Mojsija, Jošue i Arona. Mališani mogu uroniti u svijet biblijskih likova i naučiti važne životne lekcije. Nova TV donosi i ove crtane naslove koji donose najljepše blagdanske priče poput 'Mojsije', Čupkova Božićna priča' i 'Asterix i vikinzi'. Nova TV na Badnjak donosi crtani hit film 'Sezona lova' koji je 2007. osvojio nagradu ASCAP. Topla priča o prijateljstvu nespretnog jelena i medvjeda grizlija unijet će humor i živost u domove.

Atraktivni filmski naslovi

Nova TV već tradicionalno svojim gledateljima tijekom blagdana donosi atraktivne filmske naslove te televizijske premijere poput filma 'Fred Mraz' s Vinceom Vaughnom u glavnoj ulozi. Dozu urnebesnog smijeha za božićne blagdane Nova TV donosi u filmu 'Vilenjak' s Willom Ferellom u glavnoj ulozi. Priču o mladoj žena koja se bori sa sudbinom kako bi uradila ono za što je odabrana, odnosno da na svijet donese Božjeg sina Nova TV će prikazati na sam blagdan Božića u nagrađivanom filmu 'Priča o Isusovu rođenju'. Od ostalih prigodnih blagdanskih naslova gledatelji mogu vidjeti sljedeće naslove 'Ovog Božića', 'Najluđi Božić' i 'Božić vragolastog Denisa'.

DOMA TV

Doma TV također je pripremila zanimljiv prigodni blagdanski program. U posebnom izdanju glazbenog kviza 'Ne zaboravi stihove' gledatelji će uživati uz glasove četiri dive - Nina Badrić, Vanna, Ivana i Marija Husar otpjevat će najljepše božićne stihove. Doma TV je svoje gledatelje usuret Božiću kroz pet emisija pokazala kako da svoj blagdanski stol napune s najslađim kolačima u emisiji 'Slatki Božić'. Natjecateljica Masterchefa Nastasja Fišter gledatelje je naučila brojnim slatkim božićnim receptima. Emisije Zadovoljna i Doma IN imat će prigodne teme koje će zasigurno zadovoljiti gledatelje. Gledatelji ne smiju propustiti temu o uređenju doma za Božić. U novom specijalu o popularnom chefu 'Jamie Oliver: Kod kuće' ovaj zabavni kanal donosi prigodni božićni nastavak u kojem ovaj svjetski poznati kuhar priprema božićnu večeru. Doma TV donosi i atraktivne filmske naslove poput televizijske premijere filma 'Veličanstveno putovanje' koje je ove godine nagrađeno nagradom 'Gaudi'.
 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju