2Cellos snimili video razglednicu za 'Novu zvijezdu Europe'. U virtualnom studiju Nove TV najpopularniji hrvatski glazbenici, 2Cellos, objasnili su zašto vjeruju u Hrvatsku, a to su napravili kako najbolje znaju – glazbom!

'Snimili smo jednu lijepu baladu Arsena Dedića - U registraturi. Toplo i nježno zvuči na čelu', rekao je Stjepan Hauser. Kako bi pokazali da i oni vjeruju u Hrvatsku, 28. zvijezdu Europe, talentirani mladi glazbenici Stjepan Hauser i Luka Šulić obradili su skladbu U registraturi, jednog od najpoznatijih hrvatskih autora: Arsena Dedića. Video razglednicu snimili su u virtualnom studiju Nove TV, a premijera će se dogoditi 29. lipnja u sklopu četverosatnog programa uživo u kojem će Nova TV prenositi koncert Severine iz Dubrovnika te Prljavog kazališta i Colonije iz Vukovara uz javljanja uživo iz cijele Hrvatske.

Prije same premijere, inMagazin donosi priču iza kulisa snimanja video razglednice. Kako su se Stjepan i Luka zabavili u virtualnom studiju Nove TV, kako su odgovorili na pitanje zašto vole Hrvatsku i vjeruju u nju, što im najviše nedostaje kada su u inozemstvu, što očekuju i priželjkuju od EU doznajte danas u inMagazinu u 17:25.
2Cellos svojom će virtuoznom svirkom otkriti zašto vjeruju i vole Hrvatsku, a njihova će glazba zasigurno probuditi vaše osjećaje!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju