Od 14. travnja na našem programu počeli smo s prikazivanjem vrhunske telenovele „Pobjeda ljubavi“. U njoj glavnu ulogu igra William Levy, pa je stiglo vrijeme da vas upoznamo s njim!

William Levy rođen je 1980. godine na otoku kojim vlada Fidel Castro, Kubi. Njegova obitelj je židovskog porijekla, a kad je William imao 14 godina emigrirali su pod sunce Floride, u Miami. Tamo je završio srednju školu te ubrzo započeo studij ekonomije. Ipak, od toga je uskoro završio te se preselio u Los Angeles gdje je upisao studij glume. Zahvaljujući ljepuškastom izgledu, uskoro se počeo baviti manekenstvom te se na taj način počeo i pojavljivati na televiziji, najprije u dva reality showa. Prvi glumački debi ostvario je u telenoveli „Mi Vida Eres tu“ 2005. godine. Nakon toga, carstvo sapunica širom mu je otvorila svoja vrata tako da je nastavio nizati uloge u sljedećim serijama: ' Zamka' koju možete pratiti na Doma TV, 'Magična privlačnost' i 'Oprezno s anđelom'.  U prve dvije ostvario je sporedne uloge, dok je u posljednje spomenutoj dobio vodeću rolu, jednako kao i u „Pobjedi ljubavi“, koju svakodnevno imate mogućnost pratiti na našem programu.

>>> Pobjeda ljubavi, 25. - 29. travnja

Što se drugih projekata tiče, bavi se filmom i kazalištem, doduše u mnogo manjoj mjeri. Tako je prije tri godine zaigrao u filmu „Retazos de Vida“, dok je kazališne nastupe bilježio prošle i pretprošle godine.

Što se privatnog života tiče, na žalost mnogih obožavateljica, William već ima svoju dugogodišnju ljubav. Izabranica njegova srca je glumica Elizabeth Gutierrez, s kojom ima dvoje djece, Sina Christophera Alexandera i kćerku Kailey Alexandru.


 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju