Dobre krimi – komedije su oduvijek bile na cijeni, a „Varalice“ koje večeras premijerno prikazujemo na našem programu su svakako jedna od njih!

Kako uspješno prevariti nekoga i proći bez posljedica? Pitanje je to koje mnoge muči, a na kojeg nikad nema u potpunosti točnog odgovora. Naime, dosad smo svjedočili brojnim holivudskim filmovima, manje ili više uspješnima koji su u obrađivali temu prevare. Onaj koji nam odmah pada na pamet je zasigurno kultni film Žalac iz 1973., u kojem u ulozi prevaranata briljiraju Paul Newman i Robert Redford. Također, možemo se vratiti i devedesete te pohvaliti jednu od najboljih uloga u zadnjih dvadesetak godina, onu Kevina Spaceya u „Privedite osumnjičene“.

„Varalice“ su ipak, moramo priznati, nešto lošije ostvarenje od spomenuta dva, no realno, teško je i zasjeniti dva filma koja su po mnogim tablicama među najboljih sto ikad snimljenih. Ipak, bez obzira na tu činjenicu, film je vrlo dobar, čemu itekako pridonosi i zvjezdana glumačka ekipa na čelu sa jednim od najboljih komičara današnjice Owenom Wilsonom. Iako Wilson igra glavnu ulogu, ostali glumci su postigli jednako zavidne karijere, a neki čak i bolje. Tako je svoje mjesto u filmu našao i legendarni oskarovac Morgan Freeman, problematični dečko filmskog svijeta Charlie Sheen te čovjek poznat po mnogobrojnim sjajnim ulogama, (Forrest Gump, Zmijske oči) Gary Sinise.

>>> Varalice, večeras u 23:25

U ovoj filmskoj priči Owen Wilson tumači ulogu Jacka Ryana, surfera, vucibatine i sitnog lopova koji život doživljava kao bezbrižnu, dugu zabavu. U životu za njega postoji samo užitak, te stoga odlazi na Havaje – raj svih surfera. Tamo sreće neumoljivog suca Waltera Crewesa (Freeman) kojemu Jack odmah biva sumnjiv, te ga Crewes odluči imati na oku. Situacija se dodatna komplicira kada se Jack upozna Nancy, ljubavnicu lokalnog moćnika (Sinise) sa ne baš čistim računima. Družeći se s Nancy, saznaje za njezin plan krađe novca, koji bi mu mogao pomoći za daljnje uživanje u lagodnom životu, te joj pristaje pomoći…

Spomenimo da je ovaj film remake istoimenog filma iz 1969., u kojemu je naslovnu rolu tumačio tadašnji holivudski ljepotan Ryan O'Neal. Da ovaj remake nije ništa lošiji, uvjerite se sami, večeras u 23:25, samo na programu Nove TV!


 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju