Večeras na našem programu možete uživati u akcijskoj komediji "Charliejevi anđeli", no kako su anđeli nastali, pročitajte u sljedećem tekstu!

Ok, znamo da su svi manje više upućeni u holivudska zbivanja zadnjih desetak godina znate tko su Charliejevi anđeli. Na sam spomen njih, odmah ćete nabrojati imena Cameron Diaz, Drew Barrymoore i Lucy Liu i biti ćete u pravu. No, Charliejeve djevojke ipak imaju malo dužu povijest, a priča o njoj započinje upravo sad.

"Charliejevi anđeli" su s prikazivanjem krenuli 1976. godine na američkoj televizijskoj mreži ABC u obliku televizijske serije. Radnja je bila usmjerena na tri djevojke koje rade za privatnu istražiteljsku agenciju, te je na taj način prvi put nježnijem spolu dala priliku da odradi "muški posao". Za projekt su angažirane glumice Farrah Fawcett, Kate Jackson i Jaclyn Smith te su gotovo u sekundi postale slavne face. Serija se prikazivala pet godina te je ostala zapamćena kao jedno od najuspješnijih ostvarenja tih godina.

No, vratimo se malo na samu radnju serije. Kao što smo već spomenuli, radnja prati tri djevojke zaposlene u detektivskoj agenciji Charlieja Townsenda. Ono što je zanimljivo, jest da za vrijeme cijelog serije Charlieja nikad ne vidimo u potpunosti, već samo čujemo njegov glas tako da nam njegov lik ostaje misteriozan. Njegova komunikacija s djevojkama je svedena na govorne poruke i na njegova pomoćnika, Bosleya (u filmu ga glumi prerano preminuli Bernie Mac).

Kao i druge kriminalističke serije tog doba, i ova spada u žanr proceduralnih drama, tj. da bi pogledali jednu epizodu nije bitno da li ste gledali prethodnu jer se radnja ne nastavlja, već je svaka epizoda priča za sebe. Bilo kako bilo, serija je u potpunosti uspjela, a da ni film nije ništa lošiji, uvjerite se večeras samo na našem programu!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju