Dok svake nedjelje uživate u magiji čarobnica, saznajte koje nešto više o tri prekrasne glumice koje su seriju proslavile!

Alyssa Milano koja u seriji tumači ulogu Phoeba Halliwell američka je glumica rođena 1972. Godine u New Yorku. Glumiti je počela već kao osmogodišnja djevojčica, doduše u televizijskim reklamama, ali je već dvije godine poslije zaigrala kao glumica u seriji „Tko je šef“. Na filmskom platnu debitirala je 1985. godine, odglumivši kćerku jednog od najpoznatijih holivudskih mišićavaca, Arnolda Schwarzeneggera u filmu „Commando“. Alyssa je osamdesetih, postala istinski idol mladih, što je dodatno potvrdila u filmovima „Crash Course“ i „Dance 'til Dawn“. Filmsku karijeru je uspješno razvila devedesetih godina nastupajući u „Vampirovu zagrljaju“, „Dvostrukom zmaju“ i „Hugo Poolu“. Hrvatskim je gledateljima ipak najpoznatija u projektu u kojem je i ostavila najveći trag, seriji „Čarobnice“ koju emitiramo na programu Nove TV.

Holly Marie Combs majka je rodila samo sa petnaest godina, a Hollyn otac je tada imao sedamnaest. Iako su se vjenčali, njihov brak je potrajao tek dvije godine, te je mala Holly ostala živjeti s majkom. Njena majka je pokušavala ostvariti glumačku karijeru, te su stoga ubrzo preselili u New York. Ipak, na kraju je glumica postala Holly, a ne majka. Najprije je dobila uloge u nekoliko reklama, da bi zatim počela glumiti u raznim serijama i filmovima. Možemo reći da je majku slijedila i u ljubavnom životu, s obzirom da je i njen brak potrajao vrlo kratko, četiri godine. Ipak, prije sedam godina pronašla je sreću, oženivši se sa Davidom Donohijem, s kojim je u braku i dan danas. U seriji „Čarobnice“ igra ulogu Piper Halliwell.

Shannen Doherty našoj, ali i svjetskoj publici je vjerojatno najpoznatija po ulozi Brende Walsh u kultnoj tinejdžerskoj seriji „Beverly Hills“. Kad je bila djevojčica, njena obitelj se preselila u Los Angeles, te je mala Shannen odmah osjetila zov holivudskog glamura, odlučivši kako želi postati glumica. To je ostvarila početkom osamdesetih, kao desetogodišnjakinja, dobivši ulogu u seriji „Mala kuća u preriji“. Nastupala je u još nekim serijama, no u to doba je odigrala ulogu i u filmu „Heathers“ koji je kasnije proglašavan za jedan od najboljih teen filmova. 1990. se javila na audiciji za seriju „Beverly Hills“, za koju smo već rekli kako ju je najviše proslavio. U seriji je provela četiri sezone, a njezin lik je zamijenila Tiffani Amber Thiessen.U „Čarobnicama“ je provela tri sezone, glumeći Prudence Halliwell.


 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju