Akcija, akcija i samo akcija! Vrijeme je da sjednete u naslonjač i još jednu subotu uživate u programu Nove TV!

Hollywoodski murjaci – Stara iskusnjara Harrison Ford koji je prošao sve moguće holivudske uloge, od najpoznatijeg svjetskog arheologa Indiane Jonesa pa sve do američkog predsjednika, udružio je snage s Joshom Hartnettom, mladom zvijezdom za kojom još uvijek, najviše uzdišu tinejdžerice. Detektivi Joe Gavillan (Ford) i i K. C. Calden su partneri, s tim da je prvi pred mirovinom, dok drugog zanima više posao učitelja joge i buduća karijera glumca od slučaja ubojstva kojeg istražuju. Ipak, Joe si prije odlaska u mirovinu postavlja jedan zadatak, a to je objasniti mlađem partneru zašto je važno pronaći krivce i posao čuvara zakona shvatiti ozbiljno.

Sakupljač kostiju – Denzel Washington kao depresivni forenzičar Lincoln Rhyme, koji je nesretnim slučajem ostao paraliziran od vrata nadolje, te sada slučajeve rješava iz kreveta. Uz bok njemu stoji tada još široj publici uglavnom nepoznata Angelina Jolie, koja glumi policajku Ameliu Donaghy, čije forenzičke sposobnosti na jednom slučaju zamjećuje Rhyme. Donahgyeva primajući upute Rhyme, postaje njegov vid i sluh, te oni kreću u potragu za inteligentnim i nemilosrdnim ubojicom. Film je režirao Phillip Noyce, za što je dobio sjajne kritike struke.

Snajper 2 – Tom Berenger se vraća u drugom dijelu ovog akcijskog hita. U ulozi Thomasa Becketta vraća se svom poslu snajperista, a snage udružuje s prijateljem iz zatvorskih dana Coleom u opasnoj misiji na Balkanu. Njihova je meta general koji je optužen za pokušaj etničkog čišćenja, no za vrijeme misije Beckett shvati da ga američka vlada namjerava iskoristiti u mnogovećoj misiji nego što je pronalazak generala…

Toranj smrti – Najboljeg od najboljih u svojoj vještini se uvijek isplati pogledati. Još kad je riječ o Bruceu Leeu, to je dovoljna preporuka za svaki film. Cijeli projekt je sniman tri godine, a mi vam možemo obećati veliku razinu akcije, atraktivnih poteza i demonstriranja moći, s obzirom da su uz Leea u filmu nastupili i neki od najboljih borilačkih majstora tog doba.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju