Toplu srpanjsku večer rashladite vrhunskim filmskim užitcima za koje će se pobrinuti neka od vodećih imena Hollywooda!

Torque: Bijes na dva kotača - Motorist Cary Ford (Martin Henderson) vraća se u svoj rodni grad gdje će se ponovno susresti sa svojom djevojkom Shane (Monet Mazur) i riješiti nedovršene poslove. Kad je prije nekoliko mjeseci pobjegao iz grada, Ford je kod sebe držao nekoliko motora koji su pripadali Henryju (Matt Schulze), opasnom dileru i vođi motorističke bande Hellions. Sad Henry pritišće Forda da mu vrati motore koji sadrže nešto vrednije od goriva u spremnicima...

Osveta - Ljevičarska kolumbijska gerila, čiji je vođa nemilosrdni Claudio Perrini (Cliff Curtis) organizirao je teroristički bombaški napad u Los Angelesu čije su nevine žrtve supruga i sinčić vatrogasca Gordyja Brewera (Arnold Schwarzenegger). Brewer se nakon te tragedije odluči osvetiti počiniteljima. Čim sazna tko je odgovoran za smrt njegovih najdražih, putuje u Kolumbiju. Tamo padne u ruke Perrinijevim gerilcima, međutim, neočekivanog saveznika dobiva u Perrinijevoj supruzi Seleni (Francesca Neri) koja mu omogući bijeg.

Opasna zona - Vusi Madlazi (Ice Cube) se vraća u selo u Južnoafričkoj Republici koje je napustio još kao dječak. Tada je bio aktivan u borbi protiv apartheida te je u strahu za svoj život morao napustiti zemlju. Sada se Vusi nakon dosta godina provedenih u Americi vraća na sahranu svoga oca. Sreće se sa svojim bratom Ernestom (Sechaba Morojele) koji mu govori da nikako ne može stupiti u kontakt s njihovim bratom Stephenom. Vusi odlazi u Johannesburg kako bi ga pronašao, no prvo susreće bratovu djevojku, striptizetu Karin koja mu daje prvi trag koji bi ga mogao dovesti do njegovog brata.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju