Tom Cruise, Jackie Chan, Chris Tucker, Steven Seagal, Michael Caine su najbolji razlog zbog kojeg ćete ove snježne večeri ostati uz Novu TV!

GAS DO DASKE 2

Glume: Jackie Chan, Chris Tucker, John Lone, Zhang Ziyi, Roselyn Sanchez

Nakon uspješno obavljenog zadatka u Sjedinjenim Državama, inspektor Lee (Jackie Chan) vodi brbljavog policajca Cartera (Chris Tucker) u Hong Kong na odmor. Kratkotrajno opuštanje ubrzo prekida napad na američko veleposlanstvo, a Lee i Carter odmah kreću tragom zločinaca.

NA SMRTONOSNOJ ZEMLJI

Glume: Steven Seagal, Michael Caine, Joan Chen, John C. McGinley, R. Lee Ermey

Aegis Oil upravlja naftnom rafinerijom i nekoliko naftnih platforma na Aljaski. Otkupili su prava na naftu od mjesnih Eskima prije 20 godina, ali izgubit će ih ako rafinerija ne započne s radom do određenog roka. S još 13 dana do predviđenog početka rada i milijunima dolara na kocki, tvrtka pokušava uštedjeti koristeći lošu opremu.

POSLJEDNJI SAMURAJ

Glume: Tom Cruise, Ken Watanabe, William Atherton, Chad Lindberg, Ray Godshall Sr.

Kapetan Nathan Algren (Tom Cruise) čovjek je bez cilja. Njegove se davne bitke sada čine dalekima i uzaludnima. Nekoć bi i život bio dao za čast i svoju zemlju, ali nakon Građanskoga rata svijet se promijenio. Pragmatičnost je zamijenila hrabrost, vlastiti su interesi zauzeli mjesto žrtvovanja, a časti više nema ni za lijek. Pogotovo ne na zapadu, gdje njegova uloga u ratovima protiv Indijanaca završava razočaranjem i jadom.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju